Annekiziiveeoglu Bebeğim mama yerken ağzının kenarından hep akıtıyor. Biberon başlığı falan yavaş akış aslında 0+ neden böyle olur. Başına gelen varmı biberon ile mi alakalıdır anlamadım. Bi ağız mendili su gibi oluyor resmen. Kolayca doyuramıyorum akanı silmekten
Melodimm Annekiziiveeoglu Benim kızım ilk 3 ay öyle içti.Kaç aylık?Ağzı küçük olduğu için oldu kızımda.
zynpknt Annekiziiveeoglu biberon da akıtıyo olabilir biberonu ağzına ne kadar sokarsanız o kadar iyi bir de tam dik tutun biberonu
Annekiziiveeoglu Aydnkynk tommee tippee aslında yavaş akış damla damla geliyor gibi görünüyor sıktığımda
Girlmama Annekiziiveeoglu bilmiyorum o markayı avent antikolik öneririm chicco kullanıyordum aynı sorunu yaşadım avent aldım şimdi de biberon yetmiyor lansinoh markasını alacam
Melodimm Annekiziiveeoglu Ağzı küçük bebişse normal ben hep pecete koyardim biberonun altına akıyor diye.
Gzde4507 Annekiziiveeoglu emzik kullanmanızı tavsiye ederim emme refleksini geliştirir. Philips kullanıyorum bn ikizlerime faydası oldu
Aydnkynk Annekiziiveeoglu onu kullanmadım ama lansinoh al istersen bitane fiyatı uygun zaten bi onu dene
Annekiziiveeoglu ozlem6060 ozlem6060 allah allah biberondan kaynaklı mı o zaman? Sizinde mi 150 ml tomme tippe
Annekiziiveeoglu ozlem6060 bizim hala akması devam ediyor/ sanırım meme gibi yapıyor çekip yutmuyor iki üç kere çekip yutuyor onda da ağzı doluyor her mama yiyişinde koca ağız mendili yamyaş