Beybyi Kızlar normal doğum yaptım dikişlerim çok fazla ağrısı çok ne yapabilirim daha çok iyileşmesi için yada ağrısının dinmesi için
Hulu61 Beybyi 22 gün oldu doğum yapalı yeni yeni rahat oturuyorum. Eczaneden fito krem aldım o biraz rahatlattı beni onun dışında iyi gelen birşey olmadı maalesef emzirdiğimiz için sürekli oturuyoruz iyileşmesi gecikiyor
Eceeeeemmm Beybyi bende sizi merak etmiştim çok şükür öyle böyle atlattınız inşallah hemen toparlanırsın zorlandın galiba dün de öylr yazıyordun
Gamzekyhnnnnnn Bana sadece tentirdiot. Vermişlerdi iki günde iki kutu bitirmiştim valla çok rahatlatıyordu .. ama bu kadar aşırı iyi değildi . Ben ılık yıkama yapıyordum banyoda , sonra pede tentirdot dökerdim bunu yaptım
Musemma06 Beybyi her gün mutlaka duş alın tentürdiyot la yıkayın sonra mutlaka buz koyun dikişlere şişi indirdiği için acısı azalır
KonuMankeni Beybyi yaa yaptınız demek 🥰🥰 dünden beri sizi takipliyorum gözünüz aydın sağlıkla büyüsün İnşaallah bebiş 😍
Efendininannesi Beybyi ben başta korktuğumdan dokunamadım bile tentürdiyotla suyu karıştırıp her tuvalette taharet yaptım çok rahatlattı o beni deneyin isterseniz
Mavipatik Beybyi 6 gün önce doğum yaptım benimde epizyotomi dışında düzensiz yırtıklarım var dikişim çok benimde… ilk 3 gün zor geçiyor. Ilık suyla duş alıp kuru tutmaya bak. Bol su iç ve kayısı,hoşaf, şncir tarzı tüket. Lavaboya çıkmak zor oluyor biraz
Beybyi Eceeeeemmm kötüydü ya ilk doğumdu çok zorlandım sancılar beni mahf etti doğumda çok ikindigim için yirtilmam çok oldu