kizbebekannesii Arkadaşlar rüyamda yazın ortasında yenebilecek şuan asla bulamayacağım bir meyve görerek uyandım 😞 tam yiyecektim uyanmışım o Arada. İnanılmaz canım çekiyor azıcık da olsa tatmam lazım netten sipariş vermek istemiyorum çok kötü geliyormuş. İstanbulda bildiğiniz böyle mevsimsiz ürünleri satan manav var mı ?
elifiii kizbebekannesii arnavutkoyde vardi Kolaylar manav diye google yazin cikiyor ararsiniz, ins. bulursuniz da yersiniz
Nazliegin kizbebekannesii istanbul eyupte var aşırıyorum. Com yazarsanız google çıkar ben kiraz almıştım ordan
denizannee kizbebekannesii üsküdar altunizadede var bi manav ama bütün meyveler var mıdır bilmiyorum 🤔
Minigimm12 kizbebekannesii Bayrampaşa’da varmış canim benimde hiç bulunmayacak birseyi canim çekince eşim orada bulmuş hamile manavı Bayrampaşa halin oraya gitmedenmis 🙏🏻
kizbebekannesii Ay kızlar allah razı olsun hepinizden netten bakıcam dediğiniz yerlere inşallah bulur alırız bugün
Firdevs3436 kizbebekannesii hallerde bulunuo die biliyorm bnde yazn ortasnda mevsimi glmeyen bir meyve aşermştm halde bulunymş sormştk ama almadk istnblda deylm çnki 1 hafta sonra yüksek fiyattan satılmaya başlmştı daha 1 buçuk ay vardı mevsmne o şklde olmştu yni
Sedef-345 kizbebekannesii erik aşermiştim netten aldım 6 adet 50 tl ydi. Almaz olaydım. İğrençti tadı. Bir tane yedim en azından yedim demek için. Diğer 5 i çöpte. Netten kesinlikle almayın. Karpuzda manavdan aldık kesmece olmadığı için haliyle içine bakamadık. Kestik evde kıpkırmızı ama içi geçmişti . Oda hüsrandı . Ondan sonra aşermeyi canım istedi demeyi bıraktım. En azından mevsim meyveleri yiyorum 😂😂🤣🤣😂😂
doruknaz Sedef-345 iran cinsi bulabilseydiniz yazınki olan tadı aynı oluyor. bende aralık sonu falan bulmuştum. 10 gün her gün yedim hiç bozulmadı bile ne tadı ne kokusu 😊
Sedef-345 doruknaz bana gelen, hani yeşil ekşi elma varya onun ceviz kadar olanını düşün. Yemyeşildi ama eriğin esi tadı bile yoktu. Hayır yoksa gönderme arkadaşım. Erik eriktir daha olmamış elma tadı dolandırıcılık resmen
doruknaz Sedef-345 gerçekten bazilarilari insanların özel durumlarını fırsata çeviriyor görerek alabilseydiniz keşke yapamazlardı ama işte kismet olmuyor işte.