Suzunn Kızlar 25. Hafta da yapıyorlar mı devletten randevu aldım iptal oldu yeni alabilirsem 25. Haftaya denk geliyor devlette bu haftada bakarmılar???
A145N Suzunn yapsalar bile ayrıntılı bakmıyorlar canım özele git bence ben devlete aldım sürekli iptal ediliyordu en son gittiğimde doktor özelde yaptır makina yok dedi
Berrakk39999 Suzunn bakarlar ama benim doktorum en uygun vakit 20 23 arası demişti sanırım sonra derisi kalınlaşıyormuş
cakethesel Suzunn Hayır 25’te bakarlarr mutlaka al randevu.Hatta benim gittiğim profesör 25. Haftanın sonlarına al ramdevu demişti bebek büyür daha iyi demişti
Suzunn Sydaaslan normalde almak istesem başka zaman aralığında alamıyormuyum yani ? Randevum iptal edildiği için yeni açılacak randevu 25. Haftama denk geliyor:(
Sydaaslan Suzunn canım uygun olan aralık için gün verıyolar ama son bı hafta olayı nedır emın degılım
xEndless Suzunn 24. Haftaya kadar yapılması gerekiyor canım Ümraniye, Erbil Çakar tavsiye ederım çok ilgili bir doktor 1 saat baktı herseyı tek tek açıkladı ben çok memnun kaldım forumda da baya gıden olmuş olumsuz yorum hıc görmedim hakkında
cauuv1 Suzunn maltepe medicalpark hastanesinde ercüment bey var herkes memnun benim kendi doktorumda onu önerdi cok iyi bi doktor diye yorumları da iyidi . Uzun uzun bakıyomus ücreti 5000 tl. Ben randevu aldım 22+6 da gitmiş olucam. 15 nisanda randevum
Suavage_mom Suzunn Cerrahpaşa aşkım. Ben dün gittim doktor da mükemmeldi kesinlikle tavsiye ederim ve ücretsiz 🙏🏻
Suzunn cakethesel devlette miydi? Artık doktorlarında iyisine denk gelme olayı var ya endişe ediyorum
Suavage_mom Suzunn bu arada kendin randevu alabilirsin pr. Dr Murat Dilmener Hastanesi diye geçiyor Atatürk havalimanının orda Yeşilköy’de. Cerrahpaşa’nın web sitesine gir ve riskli gebelik kısmından randevu al. Yapamazsan da kadın doğumdan al randevunu onlar hemen perinatolojiye yönlendiriyor 1-2 gün içinde
Suzunn Suavage_mom kız orası bana bayaa uzak kalıyor ben sancaktepede oturuyorum:(( baktım kadın doğuma var gebe izleme diğer haftanın randevuları kapalı
Suavage_mom Suzunn bana da uzak kalıyor da aracın varsa bir gününü ayır. Diğer türlü dünyanın parası. Bir de Zeynep kamil var sana yakın sanırım
Suzunn Suavage_mom ah maalesef araç olsa giderdim, zeynep kamil de randevuyu 25. Haftama geliyor oda şu an kapalı randevu