ipekmom_ Cemreeamine benimm5.gün embriyosuydu doktor 12.gün yapalım dedi ama ben dayanamadım 10.gün yaptım çıkmıştı sonuç. Hem normal test hemde kan testinde çıkmıştı. Daha bence erken 10.günü bekleyin derim. İnşallah güzel haberler alırsınız 🌸
MBYhs Cemreeamine benim 5.gun embriyosuydu 8.gun erken gebelik testinde çok aşırı silik bir şekilde gördük telefonun flasiyla desem yeridir 9.gun net bir şekilde görülüyordu ama testte 10.gun de kan vermeye gitmiştim 58 falandı 💙
Zeze10 Cemreeamine hayırlı olsun öncelikle. Ben 5. Gün embriyosunu transferin 5. Günü çok silik gördüm kaset testte. Normalde doktorum 7. Gün test istiyordu. Hafif lekelenmem olduğu için 6. Gün kan vermemi istedi. 59 çıkmıştı.
umutluanne7 Cemreeamine pozitif canım hayırlı olsun 🌸 çatlatma iğnesi olmadın demi dondurulmuş embriyo muydu
Cemreeamine umutluanne7 çatlatma vurulmadım yumurta toplanmadan önce vuruluyor sizde bilirsiniz başka da vurulmadım sonra
Nur5 Cemreeamine merhaba RABBİM insallah gönlündeki nasip etsin.bisey sormak istiyorum devlettemi özelde mi yaptirdiniz birde ilk tüp bebek mi
umutluanne7 Cemreeamine ay canım o zaman hayırlı olsun diyelim 2 gün sonra tekrar verirsin hadigözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️