Seliniko Merhaba herkese! Dun kontrolum vardi, insallah gosterir diye diye gittik, doktorumuz bu hafta belli olabilir ancak emin olmazsam bi sey soylemem dedi :) ben de pfflayarak odaya girdim :) sonraaa bi mucize oldu ve benim yag dokum cook zayif oldugu icin doktorum her seyi cok net bi sekilde gordugunu tereddutu olmadigini ve Allah nasip ederse bir kiz evladim olcagini soyledi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben yag dokusu vs bunu hic bilmiyordum, bebegin gosterip gostermemesiyle alakali saniyodum ama ogrendim ki yag dokusu ince olan annelerde ultrason daha net gosteriyormus, gercekten ultrason ciktilarimiz tv gibi net nerdeyse 🙈 Tabi biz cinsiyetini cikaramiyoruz ordan ama agiz, burun, bas, gobis her sey cok net. Bin sukur insallah kizimi saglikla kucagima alirim🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Shrydn Seliniko allah gonlune gore versin canım. Bunu bende bilmiyodum. Demekki bende de yag dokusu azki 11 haftada öğrendim. Hep cocugun kemik yapısıyla alakalı falan dendi tabıı bence oda onemli
Seliniko Shrydn tabi tabi yag dokum ince diye sanirim kemik yapisini ve cinsel organ bolgelerini daha net gordu ❤️🙏🏻