ikizlerin_annesi__ Kızlar Gebeliğin ilk haftası araba ile yolculuk yapmak zararı olur mu ? 6 saatlik yol ? Hanilemiyim onu da bilmiyorum ama beta değerim ilk 7.7 sonra 35.2 cıktı
KumpirsMom ikizlerin_annesi__ ilk haftalar uzun yolculuk yasak diye biliyorum 6 saate ne uzun ne kısa arafta kaldım 🤣
Grimsi ikizlerin_annesi__ bu malesef kişiden kişiye değişen bir şey bende ilk gebeliğimde henüz yeni öğrenmiştik daha kese vs yok diye doktora da gitmemiştim yine böyle ramazan bayramıydi 5 saatlik yol sonucu kanamam oldu kaç ay düşük riski yaşamıştım ama yine benimle aynı haftada hamile olan arkadaşım 8-9 saatlik yola gitti ve sıkıntı olmadı onda
Birannelikmeselesi ikizlerin_annesi__ ben sürekli yaptım uzun yol. Ama pıhtılaşmam var kan sulandırıcı kullanıyorum. Normal gebeliklerde en azından 2 saatte bir mola verip 15-20 dk turlaman, hareket etmen gerekiyor. Doktora danış mutlaka
ikizlerin_annesi__ Çok teşekkür ederim 🙏🏻herkese benim de bundan önceki düşük yaptım şimdi korktum ama inşallah birsey olmaz