MujganisMom Aslında anlatılmak istenilen şey 2.4ten 2.7 çıkması yukselmis olduğunu göstermediği 2 degerinin 0.4 ile hiçbir farkı olmadığı dalga geçer gibi konuşması tabiki etik değil hoşta ddgil şuan duymak istediklerini söylemediğim için banada kızgin olabilirsin ama şuan kendi bilinmezde çıkmazda gibi hissettiğini stres yaptığını küçük seylerden bir anlam çıkarmaya çaliştigini görüyorum. Öncelikle biraz daha rahat ve akışa bırakmanı vücudunu dinlememeni tavsiye ederim. Belli ki mevsimsel veya stresten kaynaklı bir gecikme yasiyorsun zamanı gelince sökülecektir kendini yıpratma. Benimde eşimde ileri hareket azlığı vardı hatta %4 falandı sizinki ne durumda bilmiyorum. Morfoloji %2ydi neyse devlet ve özelde ürolojiye gittik bu arada bende polikistik över sendromu var yani pcos üroloji doklarlari bizi direk tüp bebege yönlendirdiler hatta devletteki senin tüp bebeklede cocugun olmaz demiş eşime. Tabi yıkıldım ama pes etmedim hemen durumu kabullenip tüp bebege başladık çok şükür ilk denemede tuttu aksiyonlu bir hamilelik ve doğumdan sonra kızımı kucağıma aldım. Doğumdan sonra benim adetler kafayı yedi 10 gün adet oldum 3 gün oldum derken biz tabi çocuk olmuyor diye korunmuyoruz aklımdan böyle bir fikir düşünce dahi yok yumurtlama günü yok gün aşırı yok ayaklarini kaldır yok efendim hemen ayağa kalkma vs. Hiçbirini uygulamadim sonuç doğumdan 4 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim. Belki akışa bırakabilseydik tüp bebek olmadanda hamile kalırdım bilmiyorum yada nasip