Ozlemozd Doktor arayışındayım, sezeryan olmak istiyorum dikişin profesyonel atılması falan da çok önemli benim için önerisi olan varsa sevinirim
2cocuklu Ozlemozd medicana önder kaplan tercih edebilirsin zaten gidince hocanın enerjisini göreceksin ameliyatıda güzel
Angel19 Ozlemozd liv hastanesinde Seher sarı var arkadaşım orada doğum yaptı sezeryan ve çok memnun şimdi başka bir arkadaşım gidiyor bende ilk kez gidicem 18 Nisan da
Angel19 Hande_tn aslında paket almayacağım çünkü 28 haftalık olduk .dogumu omü de Mesut Önal da yapacağım o da çok iyi bir doktor profesor
Zeynepsrml Angel19 Merhaba bende il dışından geldim omüde ayşe zehra hocayı düşünüyordum nasıl bilginiz var mı birde hastane odaları tek kişilik mi doktor muayne ücretlerini biliyor musunuz
birpskmerve Zeynepsrml bende ayşe zehra hoca takipliyim odalar çift kişilik tek kişilik özel odalar var 500 tl karşılığında ama o gün boş olursa geçebiliyosunuz bunun içinde önceden isim yazdırmamız gerekiyomuş malesef
Angel19 Zeynepsrml doktor Ayşe Zehra’ya hiç gitmedim ama arkadaşım ona gidiyor çok hızlı ve acele muayene ettiğini söylüyor .muayene ücretleri şuan 1100 tl .ama doğum ücreti hakkında bir bilgim yok daha .tek kişilik odada ekstra ücretle oluyormus
Zeynepsrml birpskmerve çok teşekkür ederim peki memnun musunuz birde doğum anında o mu geliyor sadece sezeryande mi yoksa
birpskmerve Zeynepsrml doktordan memnunum içim rahat güveniyorum ama doğumla ilgili konuşmadık henüz bilgim yok