Mrvsmt2502 Cxwt kızım kolilti gaz damlası verdikçe ya da ben kimyon vs içtikçe gaz çıkartmak için ekstra uğraşıyordu çocuğum en son kendi haline bıraktım sadece bağırsak geliştirsin diye biogaiga mıydı neydi adını unuttum probiyotik verdim sadece. Birde küvetine sıcak su doldurup içinde yüzer vaziyette tutuyordum sıcak su rahatlatıyordu hemde su stresini azaltıyordu çıkınca güzel bi masaj yapıp uyutuyordum birazda olsa işe yarıyordu
Pera-k Cxwt 1 gün kaka yapmamasında bir gariplik yok diye biliyorum ama bende bebeğim kaka yapamayınca huzursuz oluyor diye düşünüyorum. Gaz olabilir çıktığını düşünüyorsunuzdur ama o kadar gazlı oluyor ki bazı bebekler. Bolbol masaj yapın gaz mesajları var. I love you masajı var onu deneyin baya rahatlatıyordu benim bebeğimi
Happyka Cxwt normaldir sizde beslemenize dikkat edin, kabız yapacak bir şeyler yemeyin, Ben her gün kaymak yerdim mesela , sonuçta Anneden besleniyor bebek , gaz yapacak yemekler de yemeyin, gazlı içeceklerden uzak durun
Minikeller38 Cxwt canım benim oğlumda aynıydı acile götürdük küçük lavman verdiler çocuk rahatladı ondan sonra kendi yaptı .
Vartedior Cxwt hamak / ana kucağı. Kim bulduysa elleri ayakları öpülmeli. Bizde çok işe yaramıştı. Özellikle ana kucağı
Cxwt Vartedior anakucağı otomatik yaramıyor manuel biraz yarıyor bizde de 🥺hamak da dün aldık ama oda ise yaramadı 😭her bebekte hepsi değişiklik gösteriyor sanırım 🥺
Zakine Ay kiyamam yaa suan nasilsiniz benimde iki aylik bebem var,gaz masaji ogrendim ay love masaji,okadar guzel gaz cikariyorkii ,onu mutlaka yap
KLORAKHANIM Cxwt 45 günlük anne sütü alan bir bebek kakası yüzünden krize girmesi için 10 günü geçgindir yapamıyor olması lazım, poposunum deliginçn ertafına zeytinyag iler çoooklolk hafif masaaj yapıp orada ki kasları uyarın ve yumuşatın isterseniz
asenat-63 Cxwt doktora gidin mutlaka sorun ilerlemesin bide yediklerinize dikkat edin emziriyorsanız yedikleriniz kabızlığa yol açmış