Cxwt bu gaz damları var ya işte o hale gelme sebebi ister netten aç bak , gaz damlası ile kaç bebek öyle çatlama derecede ağlamış bende yaşadım günlük rutin uyandı biraz huzursuz gaz damlası verdim, vermez olsa idim çocuk deli oldu netten baktım aynı sıkıntıyı yaşayan bir sürü anne, i guny bıraktım gaz damlası kullanmayı üç tane var sadece nurs iyi gelmişti ama oda çok sık kullanmadım her damla da her bebeğe iyi gelmiyor, ben çareyi gaz masajı yapmak da buldum bebeği sırt senin göğsune gelecek şekilde göğsüne yatır elini karnına koy, minik minik sık bırak sık bırak çok sert değil, bu şekilde bağırsak da sıkışan gaz 💩 hareket ediyor birde besleme sonrası ister uyusun mutlaka gazını çıkar çıkarıncaya kadar yatırma mide gazı bağırsağa inince ağrı sancı yapıyor, sen yediğine içtiğine dikkat et emiyor ise kendini sıcak tut ayaklarını özellikle, yemekler den önce bir bardak suya bir çay kaşığı kimyon at ıc hazma iyi geliyor, emiyor ise yine emzirme döngüsü de çok önemli gaz oluşumun da emiyor mu? Mama ile besliyor isen mamaya bir çay kaşığı kadar zeytin yağı ilave et yani her şey bir sebep oluyor canım