Ciciii bella_xx az önce baktım internetten ama hiç bilgi yok canım belki vitamin tarzı birşeydir aldığın yere sorsaydın keşke
Ciciii bella_xx 3 senedir deniyoruz bu 2. Aşılamamızdı ama malesef yine olmadı eşimde ve bende bir sorun yok nasip demekki
bella_xx Ciciii aşkım bak bende eşimde bu ay testler yaptırdık bizdede sorun çıkmadı ama bizimde 1 senedir olmuyor demekki vakti değil ne bileyim belkide stres etkiliyor
Htcbyttt Ciciii canım bende senin gibi olmuştum aşılama yaptırmıştım ertesi gün gidip test vercektim gecesine adetim söküldü
Ciciii bella_xx evet gerçekten öyle sürekli düşünüp stres yapınca da olmuyo canımm vakti zamanı var demekki hakkımızda en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Htcbyttt Ciciii aşılamanın 14. Günü adet oldum 4 gün falan sürdü çok çok 5 gün yani ilk aşılamamdı hiç gidip test bile verme gereği duymamıştım o yüzden
Ciciii Htcbyttt işte bende aynıyım şuan bi yandan zaten adet oldum gerek yok diyorum bir yandan da kasık ağrılarım olduğu için acaba mı diyorum
Htcbyttt Ciciii için rahat etmicekse yinede kan ver canım adettede kasık ağrısı oluyor iki başarısız aşılamam var şimdi tüp bebekle hamileyim çok şükür 5 yılın sonunda
Ciciii Htcbyttt ayy çok sevindim sisin adınıza şuan sağlıklı hayırlı bir şekilde alın kucağınıza ve lütfen bizede dua edin çook ihtiyacım var 🥹🌸
Htcbyttt Ciciii teşekkür ederim canım ederim tabiki etmemmi bu mübarek günlerde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun inşallah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🫶🏻