tugbaugur Kızlar bu testi kullanan var mı , çok silik bi çizgi var görebiliyor musunuz 🥺 yalancı pozitif veriyor mu ? bir de ilk 5 dakikada çıktı ama sonradan daha da belirginleşti
su_peri_si tugbaugur ben iki gebeliğimi de bu testle ve silik çizgiyle öğrendim adet tarihimiz geçmeden yaptığımız için böyle belli belirsiz çıkıyor 😀 yine de kan testi verin veya testi bi kaç gün sonra tekrarlayın yüksek ihtimalle hamilesiniz 🥰
Almina09 Silik var ilk 5 dkkada çıktıysa gözün aydın canım ama garanti olsun Bi kaç gün sonra birdaha yap yada kan ver
tugbaugur Almina09 ay bilemedim şimdi araştırdım bazıları da bu test yalancı pozitif veriyor yazmış Emin olamadım
Hediyenuk37 Ben bu şekilde gebe olduğumu öğrenmiştim 😊 inşallah sizinde öyledir. Bı kan verip emin olun .
Almina09 tugbaugur bu test erken gebelik testi çok az yanılma payı var diye biliyorum . Kan ver bnce net cevap alırsın canım
GEBES3 tugbaugur hmm hiç duymadım çizgi gözüküyor yarın başka bi test alıp tekrar deneyin inşallah vardır 🤲🏻
Gulsahs Bende bu testle öğrenmiştiö benimki çok kırmızı değildi silikti ama belli oluyordu çizgisi kan verdiğim zaman 34.22 ile öğrendim şuan 33+5 haftalığız inşallah sizinds güzel haberlerimiz alırız🌺
tugbaugur maalesef hamile değilmişim regl oldum kan vermeme gerek kalmadı 🥲 önümüzdeki aylarda inşallah güzel haberler alabilirim 😊