Ardennnnn Zizizi evet evet sadece onu kullandım onun içinde herşey var zaten doktorumda başka bişi vermedi ben memnunum☺️
miniminibebek Zizizi merhaba 12 den sonra elenatal 2 kullanıyorum fertamir demir ilacı alıyorum extra 16 dan itibaren Magnifem magnezyum ve decavit tablete başladım eczacı bi gün decavit bi gün elenatal 2 olucak şekilde dönüşümlü almamı önerdi öyle yapıyorum
Ceydaaas1 miniminibebek decavit elenatilin muadili diyorlar iki aydr elanatal kullanıyorum ama 500 TL olmuş decavit yazdiricam sizce iyi mi o vitamin
Parinas Zizizi pregnom Max çok güzel. Bende öyleydim elim kolum kalkmıyordu kendime getirdi beni. Ama ben demir takviyesinin de faydası olduğunu düşünüyorum o da enerji veriyor güç veriyor
Cnhavva Zizizi bana demir d vitamini magnezyum vermisti zaten doktorum ekstra olarak mom vital dha yazdi takviye olarak
biranne_birbebek Zizizi 16.haftadan beri pregnacare plus kullanıyorum. Ben memnunum, hiçbir yan etkisi de olmadı hatta kullanmadığım günler çok halsiz enerjisiz hissettim. Tek sıkıntısı pahalı olması🙊 Buna ek demir, magnezyum, d vit kullanıyorum.
Annekuzusu06666 Anonymouse banada onu verdi bugün ilk defa içicem ama bulantını da alır dedi zencefil varmış hem içinde
Anonymouse Annekuzusu06666 Hadi inşallah canım, bana hiç yaramadı tadını sevmedim içtikten sonra tadı ağzıma gelip durdu 🥹