rummglmz Ezgi58 merhaba benim 7 haftanın ortasında kalp atışı duyuldu. Bence beklemeli bi doktorla kalmamalısın. 3 haftalıkken öğrenmiştim 8 e kadar hep vajinal bakıldı bebeğe karnımdan asla hiç bir şeyde gözükmedi
Ezgi58 rummglmz şimdi sağlıklısınız değil mi herhangi bir kasık ağrısı devam ediyor mu benim hiç durmayan bir ağrım var. Bir de 7+0 dan sonra mı duyuldu 6+0 dan sonra mı 😓
Ezgi58 SuEr_Tu1512 ilk gittiğimde 5+3 kese oluşmuş başka bir şey yok bence boş gebelik ama bekleyelim dedi. Demese de beklerdim bu kadar net konuşması beni deli etti. 6+6 da gittim yolk kesesi ve bebek de vardı ama soru soruyorum pencereden aşağıyı izliyor yanındaki sekretere bi ülkenin enflasyonunu soruyor. Ben diyorum ki folik asit kullanıyorum aynısına devam edeyim mi başka mı alayım canın ne istiyosa onu yap diyor yani delirtti beni üzerine üzdü de. Bugün sata göre 7+2 ama benim düşündüğüm ve bildiğime göre daha 6+3 veya 6+4 bunu anlamıyorlar nedense. Bir de diğer garip şey de özeldeki de benzer şeyler söyledi. Dış ve boş gebelik değil ama gelişimi geriden geliyor dedi ben doktor değilken bunu biliyorum ama tek dediği şey belirtilerin devam eder ama sonra azalarak biter haftaya da aldırırsın dedi aynı gün iki farklı kişiden böyle şeyler duyunca kendimi burda buldum eğer sizler gibi yazan olmasaydı onlara güvenecektim o yüzden çok teşekkür ederim umarım çok güzel haberlerle haber veririm size 🌸
SuEr_Tu1512 Ezgi58 İnşallah Rabbim evladını sana bağışlasın. Stres, sıkıntı yapma bunlar seni ve bebeğini çok etkiler. Bebeği geliştirici şeyler ye, iç. Ve en önemlisi doktor kesinlikle doktorunu değiştirmeli ve gerçekten ilgilenen bi doktor bulmalısın🥰
rummglmz Ezgi58 7 nin içinde duyuldu. Hiç öyle sıkıntılar yaşamadım ama benim öğrendiğim günden beri geçmeyen mide bulantım var hastane de de yattım bunun için. Şuan 16+2 halende devam ediyor bazen ara ara da karın ağrısı
UraSsmom Ezgi58 O haftada duyulmayablir ben 6+3 dü ultrasonda duyulmadı 1 hafta sonra gittim kalp atışını duyduk. Dr neden hemen böyle bişey söyler ki. Kese göründü ilk bebek görünmüyo nokta gibi bişey var ama kese göründüyae tamamdır demişti doktorum 1 hafta sonra da kalbini duyduk. Normalde ilk haftalarda 5 gün geri görünüyodu dün gittim 15 haftalık tam çıktı. Başla doktora da gidin lütfen çok şaşırdım alalım ne ya
Ezgi58 UraSsmom mutlaka başka doktora gidicem bir şey olmayacaksa bile kendime zarar veriyorum üzüyorum kendimi teşekkür ederim yorumun için umarım sağlıkla alırsın kucağına 🌸
Ezgi58 rummglmz hayırlısı olsun bende gün sayıyorum dün bulantı yok dedim bugün biraz arttı ama anlık geliyor sanki biri midemi gıdıklıyor gibi. İlaç vermediler mi size bulantı için
rummglmz Ezgi58 verdiler halen kullanıyorum ama benim gibi yoğun yaşayanlar için pek işe yaramıyor malesef
Ezgi58 Nurellaaaaaaa1212 evet baktım biraz önce 5. haftada sadece kese görünmesi çok normal ve doktorun cihazı bozuk olmasına rağmen ne kadar olumsuz konuşmuşlar gerçekten doktor çoook önemli. Umarım hayırlısıyla güzel haberler alırsınız 🌸
Nurellaaaaaaa1212 Ezgi58 evet kuzum bayramdan sonra güzel haberlerle gelicez inşallah sende olumsuz düşünme mübarek ayın hediyeleri bebeler 💕
Kuromi Ezgi58 başka doktora gidin tek bi doktorun lafıyla kalmayın. İlk çocuğumu doğurana kadar 3 doktor değiştirdim. İlk 2 sini dinleseydim Allah korusun şuan kızım yoktu.