her iki kizimda 3 4 aylikken farketmistim daha once yoktu sonradan kapandı. suan biri 5 biri 4 yasinda ama hala ayni sikintiyi çekiyorum ilk kizimi dr goturdum care bulamadilar hep gecici oldu. Bu yuzden bende ikinci kizimi hic goturmedim. Ara ara yarim yarim kapaniyor kendiliginden aciliyor ama bugun yine agladim 5 yasindaki kizim yarimdi kucugude tam kapanmisti bugun cisi geldi goturdum yapmadi sonra kontrol ettim bildigin tam kapanmiş Allahım çok kotu bsy hundistan yagiyla acmaya calistm masaj yaparak az biraz o jel gibi olan deri acildi gibi ama dayanamadi kizim yarin tekrar yapacam uyusturucu krem surmek zorunda kalacam. Lutfen Rica Ediyorum cözüm bulduğunuz bi alternatifiniz var mi hormon takvfiyeli kremi kullanmak istemedim simdi de pismanlik yasadim varsin kıllansin varsin memeleri buyusun ne diyim artik başka carem yok gibi artik buyuduler travma yaşayabileklerinden endiseliyim.
Vajina yapışıklığı (labial Fizyon*)
Hanimeh çok üzüldüm kuzum bilgim yok üstte kalsın Allah şifa versin
Hanimeh cok cok üzüldüm en kısa sürede şifanızı bulursunuz umarım ama ben olsam kapı kapı gezerdim pes etme canım elbet bi çare bulacak bi doktor çıkacaktır
Hanimeh çok gemiş olsun inşallah bir çare bulursunuz benim bir bilgim yok üste çıksın diye yazıyorum inşallah bilen biri çıkar
ttazeannee Çok tesekkur ederim. İnşallah inşallah
ipekveatlas Amin inşallaj dua edin bitsin onlar icinde benim icinde yorucu
Cinsiyet_tahmini Amin Amin insallah çok teşekkur ederim
Hanimeh kızım 9 aylık bzimde böyle kapanıyor. Tabi küçük oldugu için pek hissetmiyor ben açarken. Kulak çöpüyle açıyorum hafta bi kere yapıyorum. Doktor ilk yaptıgımda krem vermişti bi kaç günde onu kullanıyorum. Ama tekrar ediyor. Açma kapama hareketi yapıyorum ama bilmiyorum ilerde ne olur. Yeğenimde varı aynı durum 4-5 civarı doktor eliyle açmış canı yanmıştı sonrasında yine krem vermişti daha sonrasında olmadı kapanma. Ostrojenli kremler kullanılıyor yine bi doktora gösterin.
Bildigim kadarıyla; ilk önce ostrojensiz kremler sonrasında ostrojenli sonrasında cerrahi müdahale diye biliyorum geç kalmadan doktprunuza tekrar danışın.