Tugceasel21 Sultan-1604 evet oluyor kendi doktoruma gittigimde tahminde bile bulunamamıştı arka dönük olduğu için ama bugün perinotoloji gittim erkek dedi bir kizim bir oglum var bir oglum daha olucak insallah 18 haftaligim soyledi
Birannelikmeselesi Sultan-1604 cihazları daha hassas. O nedenle yanılma payı az oluyor. Benim 12 haftalıkken söyledi ve doğru çıktı.
bebeklerim__ Sultan-1604 aslında onlar daha detaylı bakıyorlar ya bence yanilmamislardjr bende 13 de gitmiştim soylememisti
Shnkh Sultan-1604 ben ayrıntılıya girdigimde direk söylemişti perinatoloji de aynı sekil ama erken haftalarda söylememişti bana
Sultan-1604 bebeklerim__ dimi çok cinsiyete yönelmedi ama görürsem söylerim dedi daha sonra bacak kapalı kıza benzıyor dedi
bebeklerim__ Sultan-1604 benimki bide devlett p yüzden de söylemedi. Ben sordum bir dahaki randevuya daha net olur dedi 🤦♀️😂
AseLinaHamza Ben perinatolojiye gittiğim de 14 haftalıktı söylemişti cinsiyetini 26 haftalık olduk değişmedi doğru görmüşler…
Gulsahs Evet doğru çıkıyor ilk doktorum cinsiyeti söyledi detaylıya gittiğimde doktora tekrardan sordum cinsiyeti nedir diye kız dedi şuan kızımı bekliyorum 🩷
Sultan-1604 Gulsahs bana da kız dedi bi Oğlum var eşim çok fazla kız istıyır umutlanmak istemıyorum tam anlamı ile merak içerisindeyim
bebeklerim__ Sultan-1604 özele gitsem söylerler şuan eminim ama eşim istemiyor bekle biraz daha diyor. 🤦♀️
Nursemom90 13 haftanın icinde ikili ultrasonda söyledi perinatoloji doktoru ama ben zaten nipt yaptırmıştım doğru bildi yani çünkü nerden baksan 30-40 dk detaylı inceliyor perinatologlar yanılmıyorlar kemik ve baska parametlerden anlıyorlar zaten