Rumeysa52
11 haftalık gebeyim saaatlerdir sağ kasığım da sancı hissediyorum gaz sancısı gibi sanki kasığıma bisey sıkışmış gibi , az önce birden tutuldum resmen hareket edemedim biraz yürüyünce kendime geldim ne yapmam gerek yardımmm
Mimnak
Dinlen canım başlarda kasık agrısı adet olacakmıs gibi agrılar bendede cok oluyordu ama eger geçmesse yarn bir acile git derim ben
Msl_ege
kanaman yoksa normaldir sanıyorum . Benimde 6. Haftada bi başladı kramplar yerlerde sürünüyodum . 1 hafta sürdü . Doktorum normal bebek yerleşmeye çalışıyor , tutunma aşamasında dedi . İlerleyen haftalarda da tekrarladı ilk zamanlardaki gibi değil ama . Ona da normal dedi 😅 tabi benimki benim doktorumun bana söylediğinden ibaret . Kanaman olursa asla bekleme acilen git doktora ama sabaha kadar da devam ederse kramplar yine de git bi acile , bakılsın için rahatlar en azından
Rumeysa52
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için 🥺 kanamam falan yok idrar rengim falan gayet normal sadece gaz sancısı şeklinde bide bikere kramp girdi kitlendim resmen korktum 😟
Seydaisgrn
Bende 11 haftalık hamileyim ve sendeki gibi ağrılarım oluyo özellikle yorulduğumda karın ağrısı yaşıyorum ama dinlendikten sonra geçiyor bencede dinlenmeye çalış canım