Limonannesi Medusa anladım teşekkür ederim 😊 yani alınca biraz daha kolaylık sağlıyor ama olmasa da çok sorun olmayacak bir şey galiba😀
Medusa Limonannesi yani benim için sorun olacak bir şey, çünkü ne kadar doğal deseler de ıslak mendillerin kimyasal içerdiği bir gerçek 🤷🏼♀️ Neden 1 günlük bebeğe pamuk gibi saf bir madde sürmek varken ıslak mendile MAruz bırakalım ki di mi
Limonannesi hohomoromu anladım teşekkür ederim 😊 yani alınca biraz daha kolaylık sağlıyor ama olmasa da çok sorun olmayacak bir şey galiba😀
hohomoromu Limonannesi Tabi canım olmazsa olmaz değil sana kalmış ıslak mendil ve ya normal pamuk ta kullanabilirsin 😊
Limonannesi Medusa yok ıslak mendili kastetmedim canım temizleme pamuğu almasam normal pamuk kullansam da olabilir demeye çalışmıştım🙈
Zeynp Limonannesi evet var normal pamuk kullanımı zor Temizleme pamuğu normal bez gibi açılıyor ıslanınca şekli bozulmuyor
Seden Ben gündüz su+pamuk ama gece ıslak mendil düşünüyorum uykusu acilmasin diye ne kadar cabuk biterse is o kadar iyi bence.