Tomrisinizi Kızım 34. Haftada 50 cm olmuştu ve bir daha boyu uzamadi öyle doğdu. Yasitlarindan bir tık uzun boylu gidiyor ancak uzulecek dert edinecek bir sekilde değil toplasan iki üç cm oynar. Allah başka sıkıntı vermesin sağlıkla doğsun minik kuş
Ayshababy Tomrisinizi çok şükür şuanlık sağlıklı ben şekerden dolayıda biraz endişelendim hani acaba boyu o yüzden uzun olabilir mi diye yoksa sıkıntı yok elimini ailesi baya uzun onlara benziyor olabilir
Duygu351 Ayshababy merhaba , şekeriniz olduğu için özel bir ilaç verdi mi doktor yada bir diyet bişey dedi mi?
Ayshababy Duygu351 şuanlık ilaç vermedi canım diyetlen düzene sokmaya çalışıyoruz 2 haftaya karar verilecek
49411995 Ayshababy o zaman eşinden alır dayıdan amcadan illaki gende vardır 🤣 benim de kaynanam tek kısa diğer türlü kendi ailem hep uzun boylu eşim de öylr
Ayshababy 49411995 benimde babam ablam ben hariç maşallah hepsi uzun ailemde dayılarım amcalarım annem 😀
Ayshababy crnsydm bu mu derdiniz derken cevap vermek zorunda değilsiniz gebelik şekeri oldu için endişeliyim bebeğimi etkilemeye başladımı diye korktum
tazeannesese Ayshababy ay lutfen boylelerine açıklama yapmayın sinir oluyorum. Lafını şok geç açıklama yapma Ne gereksiz insanlar War yaa. Sinir bozucu
zynpknt Ayshababy yani hiç kafanıza takmayın o yüzden doktor meslek hayatımdaki en uzun bebekti demişti😂