06haziran CoolMamaMode çok iyi biliyorum o acıyı ağlatıyor gerçekten ben hamile kalmadan önce de geceleri öyle sıçrardım demekki sizin vücudunuzda ciddi bi açıklık var
06haziran As38- ay aynı ben 😂 geceleri 5 tane falan yastıkla yatıyorum dönerken birkaç tanesiyle birlikte dönüyorum eşimle ayrı ayrı yatklarda yatıyoruz sığmıyoruz artık😂
As38- 06haziran valla Bi tane yastık kullanıyorum bacak arasına başkada kullanmıyorum onuda Bi süre sonra atıyorum bacaklarımı ağrıtıyor givi ne yapacağım şaştım kaldım anca doğurunca rahat ederiz bu gidişle 😮💨
Slntnz 06haziran bende çok kusuyordum gluteni kestim hiç tüketmiyorum. Kusmam kesildi. Denemenizi tavsiye ederim.
06haziran Slntnz ben de tek yaşıyorum sayılır eşim bir gün evde bir gün yok o yokken sadece ekmekle besleniyorum 😔 kendime yemek yapmaya çok üşeniyorum
06haziran Slntnz siz de de ağrı oluyor mu ben bugün gittim enfeksiyon var dedi ağrının onunla alakası var mı bilmiyorum kendi doktorum değil ama
Tuugceee 06haziran çok teşekkür ederim evet benim ağrılarım çok şiddetlendi bir anda şükür durdurduk kasılmaları benim böbreğim de genişleme olmuş bebek baş aşağı dönmüş onun da etkisi olmuş ağrılarda ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici yapıldı iki doz evde yatıp dinleneceksin dedi doktorum kişisel ihtiyaçlarım dışında kalkmayacağım malesef
06haziran Tuugceee Hadi ya çok geçmiş olsun böbrek benimde hiç aklıma gelmedi bugün kan ve idrar tahlili verdim et yemem gerektiğini söyledi idrarımda enfeksiyon çıkmış antibiyotik verdi 2 hafta sonra kendi doktoruma görüneceğim benim nerem ağrıyor şöyle tarif edeyim bacağımla vajinamın kesişim yeri var ya birleşim yeri de olabilir 😅 orası batıyor özellikle yerde oturup kalkıyorken batıyor
Tuugceee 06haziran siz nasılsınız kontrollerinde kendi böbreğinize de baktırın benim hiç aklıma gelmemişti
Slntnz 06haziran ben baktırdım enfeksiyon çıkmadı ama benim karnımın alt tarafında acı gibi bir his var sanırım rahim genişlemesiyle alakalı.
Tuugceee 06haziran Çok geçmiş olsun sizede dikkat edin çok yere eğilip kalkmayın enfeksiyondan ağrı yapıyordur kendi doktorunuza gidince mutlaka bakmasını söyleyin böbreklerinize inşallah bir an önce hepimiz sağlıkla gününde alırız kucağımıza 🫶🏻
06haziran Slntnz bende de öyle ağrıdan ziyade acı gibi batma gibi zaten şükür geçiyor dinlenince bi tık ayakta fazla kalınca oluyor
bebegimmzgl Meryeminannesi20 Allah kabul etsin bende 27. Haftadayım şükür tutuyorum ama bulantım ilaç içmesem hiç kesilmiyor
Noluyoya Bende 26. Haftamdayım psikolojik olarak hala çok zorlanıyorum bulantılarım yeni yeni geçti ama hala iştahsızlık çok fazla. karın ağrıları, uyuyamama vs vs derken hamileliğini prenses geçirenlere valla çok özeniyorum ne zormuş ya
06haziran Noluyoya ayy ben de ya arkadaşım benden 6 hafta önde ama o en başından beri hiçbir şey yaşamadı sadece karnı büyüdü bense çok şey yaşadım çok özeniyorum ona ama inşallah sonu güzel olur sağlıcakla kucağımıza alırız
Anneyimmmben 06haziran haftamız ve günlerimiz aynı bende dun 26 haftalık oldum mide yanması bel ağrısı karnimda serrtlik çok oluyor benim ikinci gebeliğim
06haziran Anneyimmmben sağlıcakla kucağınıza alın benim de çok yediğim akşamlar karnımda sertlik oluyor taşıyamıyorum 🥹