Kızlar selaaaam .🌸
Pozitifin pozitifi bir doğum hikayesi ile geldim.. ilk sezaryenim travmalı geçtiği için çocuk bile doğurmama kararım vardı yani sezaryenden öyle korkuyordum. 21 Mart günü devlet hastanesinde doğumum gerçekleşti. Üstümü giydirdiler . Benim canımı en çok sonda takılması yakmıştı ama oda kendimi kastığım için oldu. Yoksa saniyelik sürüyor . Daha sonra ameliyata girdik. Anestezi ekibi muhteşemdi . Baş ağrım oldu başıma masaj yapan mı dersiniz elimi tutan mı dersiniz . Öyle destek oldular kiiii. Hiç korkmadım . Odama geçince 3-4 saat içinde ayağa da kalktım . Karnıma biraz bastırıldı ama dayanılmayacak derecede asla değil. Koridorda beni yürüttüler. Yürüdükçe daha da iyi oldum . Bence 2. Sezaryen daha kolay oluyor. Doğumdan sonra 5. gün evde mutfağımı filan süpürdüm yani öyle iyidim 🤣 Bugün 1 hafta oldu ve kendimi süper hissediyorum. 💪🏻 Biraz sızlamalar oluyor ama oda çok normal . Bugün doktoruma da muayene için gittim rahmim toparlanmış , kesi yerim güzel kaynamış 😊 Bizim hikayemizde böyleydiiii herkesin kolay doğumları olsun inşallah 🫠💐