Tufan_aras Kızlar anlayamadım ama hiç birşey yemek istemiyorum yemeğe bakıyorum canım hiç bişey istemiyor anlayamadım benim gibi olan var mı
Buketba Tufan_aras bende şuan 4.5 aylık hamileyim ve benim de canım hiçbir şey yemek istemiyor mide bulantım da yok aslında bu döneme kadar da hiç kilo almadım. Acaba mevsim geçişiyle mi alakalı çünkü ben böyle şeylerden hemen etkilenirim ☺️
__Kubracik01__ Tufan_aras bende 5.aydayim yiyemiyorum senin gibi bebek sağlıklıysa sıkıntı yok böyle teselli edicez kendimizi
Zarifbblog Tufan_aras 32 haftalık hamileyim bir şeyi yemek için yiyorum m ha kilo da aldım ama iştah yok can çekme yok hele sulu yemek tatlı kültürüm tamamen öylesine 😂
KumpirsMom Tufan_aras bende 6 aylık oldum cidden yemekten asla keyif almıyorum başım dönüyor gözüm kararıyor diye kendimi zorluyorum 🥹 şu gebeliği yokmuş gibi yaşayanlara imreniyorum
Zarifbblog Tufan_aras normal canım benek kilo alıyorsa sen en azından iştahsız da olsan yiyorsan yeter nolcak hamilelik bu millet serumla hayatta kalıyor ay 🥺
Tufan_aras KumpirsMom KumpirsMom 2 tane oğlum var onlarda gayet iyiydim şuan yok bakıyorum yemeğe bişey hissetmiyorum 🤣😁
KumpirsMom Tufan_aras cinsiyet belli mi acaba ? Farklı ya belki kızdır benimkide tahminen kız diyor doktor çünkü 🤭
Noluyoya eilf150 Milet sürekli bebek beslenemez diyor mu beni her gören diyor resmen artık ters bişey söylememek için zor duruyorum
Noluyoya Tufan_aras Benimde aynı şekilde hiç mi canın bişey istemez iştahla yemezsin diyorlar . Karnımda küçücük insan korkuyor bebek beslenemiyor diye :( Şu an normal kilosu ama hamilelik işte her şeyi kuruyoruz
eilf150 Noluyoya saglıklı neslen benek kac kg sen kılo almıyonmu zayıflandınmı faln fılan dıyolarda takmıyorum ya
Serenitiy Bende 32 ye girdim resmen zorla yemek yiyorum iştahım yok çünkü mide ve boğazımdaki reflü yanma geçmiyor 😞