Kelebekkkk34 once vajinismus yasadim yaklasik 3 sene. Sonra onu astim bebek istedim pcos oldugumu ogrendim ama cok enteresan bi sekilde adetlerim hep duzenliydi. Sonra dogaliyla yumurtaligimin ne zaman catladiginu ogrenmek icin yaklasik 2 gunde bir doktorumla kontroldeydik ama asla bulamaddik. Hatta doktorum yumurtaliklarin sistigini goruyodu fakat catlamasina hic denk gelemioduk. Bunu gormek icin ilac verdi bulmamiz lazim diie. Gene olmadi. Regliyken bakti gene bulamadik. Sonra ben stresten kilo almistim sadece kilo vermemj istiodu o donem. Sonra baska guvendigim bir doktorum daha vardi ona gittim. Hic biseyin yok dedi rahim filmi cekilmemi istedi. Bilimsel olarak aciklayamiyoruz ama ortam temizligi gibi dusun dedi. Sebebini bilmedigimiz bi sekilde rahim filmjnden sonra cok kadin hamile kaliyo dedi. Sonra 1 ay korun 3 ay dene olmazsa asilama yapariz dedi. Rahim filmi cekildim ayni periyoda uydum. 4.aya geldigimde bi yakinim ameliyat oldu bi sonraki ay gideriz dedik esimle ve o ay kendi kendime hamile kalmisim. Kizim suan 5.5 yasinda. Ayrica 5 haftalik hamileyim bu hamileligi hic beklemiyodum supriz oldu.