Smbemdy
Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip doğum tarihini ne zaman belirlediniz acaba benim 2. Sezaryen olacak 31. Haftadayım daha konuşmadık bile
Mayısta gelecek olan bebisler
- Haftadayım artık baya ağırlaştım bugün bebişin kıyafetlerini yıkayıp yerleştircem inşallah🩷
Bas00 31+4 ama su sızıntımız var maalesef muhtemelen 34. Haftada doğum olacak. Bi yandan kavuşmanın yaklaşmasının heyecanı bi yandan korku, gerginlik var. Hazırlıkları tamamlayacakken bu durum ortaya çıktı şimdi yattığım yerden babasına söylüyorum o yıkama, ütüleme, çanta işlerini falan hallediyor😅 Mayıs anneliğinden Nisan anneliğine geçiyorum gibi duruyor şuanlık
Bas00 33+4’ten merhabaa çok şükür iyiyiz mide bulantısı iştahsızlık var bende hamileliğimin başından beri hiç bunları yaşamamıştım :( hepimize kolay doğum sağlıklı bebişler diliyorum güzel anneler🌸
Mrvsmt2502 aa benimde tahmini doğum tarihi 05.05 yazıyor ve bebiş 28.haftadan beri baş aşağı hayırla sağlıkla gelsinler🥲
Sevval44_ amin canim.hepimiz saglikla afiyetle kavusalim bebeklerimize. Ben 31. Haftada konustum doktorumla onceki dogumumuda ayni doktorda yapmistim 38. Doldurmadan almiyor bebegi gelisimi icin daha iyi diye bir sikinti problem.cikmazsa tabi. 29 nisan 38. Haftam doluyor 1 2 3 mayis sec dedi bende 2.Mayis Cuma gününü sectim hayirlisiyla. 2 haftada bir kontrole cagirdi nst icin.
Lleeyyllaa inşallah gece de böyle uyurlar😬
Bugün tam 31 haftalık olduk kasık ağrısı ve ara ara sancı giriyor ama benim bebek 18. Haftadan beri baş aşağı o yüzden alıştım artık haftaya ilk nst kontrolümüz var tahmini doğum 25-30 mayıs arası gibi ama ilk doğumum olcak 34 de hazırlıklara başlayacağım gibi
Bas00 31 haftalığım bowling topu gibiyim 😅 aşırı bel ağrısı var ama inşaAllah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
33+4 deyiz son adet tarihime gore 12 mayis dogum ama mayisa kalmiycak gibiyiz bu haftaki kontrolde sancilarim cikti iki gun yattim hastanede bugun de kasık agrim var karnim surekli tas gibi en azindan 36 haftayi tamamlamak istiyorum korkuyorum erken dogum yapicam diye
queenanne1 maşallah sağlıkla kavuşun inşallah ❤️ benimki en başından beri baş aşağı duruyor bu ara fazla aşağıda hissediyorum 🥲
Mrvsmt2502 evet gerçekten en rahatsı edici pozisyonu oymuş hiçbir türlü rahat edemiyorum bende 🥲
queenanne1 evet hiç iş yaptırmıyor maalesef birde kızım var benim 3 yaşında peşinden dolanırken zorlanıyorum 🫠
Mrvsmt2502 yaa Allah kolaylık versin sizede çocuklu hamile olmak daha zor🥲
queenanne1 doğumdan sonrası dahada korkutucu geliyor hiç hazır değilim 🥲
Bas00 31+2 deyiz. Bu hafta enfeksiyon kapmışım aşırı öksürük vardı baya zorladı. Mecburen hem antibiyotik hem de kortizona başladım. Biraz hafifledi ama daha bitmedi tam olarak.
Göğüs hastalıkları doktoru “öksürdüğünde doğumu tetikliyorsun” dedi aşırı psikolojim bozuldu ya, resmen öksürmemeye çalışıyorum