Bas00 31. Haftadayım şimdidrn doğum korkusu başladı normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan seçme şansım olsa seçerim🥲 onun harici hergün bi ağrı oluyor bunada şükür

Bas00 31deyim çalışıyorum o yüzden belim falan ağrıyor genelde, artık ağırlaşıyorum yavaştan, bu sefer daha da erken doğurucam gibi hissediyorum 🥲

Bas00 31+4 haftalık olduk Mayıs sonu doğum görünüyor bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür baş aşağı üçüncü doğumum olacak Allah nasip ederse bel ağrım var ağırlaştım iyice herşey zor geliyor artık

32 haftadayım artık çalışacak durumda değilim. Otursam batıyor, uzansam nefesim kesiliyor. Çalışabilir raporu aldım işyerine de yıllık izin yazdırdım 36 ınvı haftada yıllık iznim bitiyor. Analık raporu başlayacak

Bas00 31+1 haftalık oldum bebek makat geliş sirt ağrısı ve nefes darlığı yaşıyorum

32 haftalık mayıs ıkıncı hafta herşey yolunda ilk gebelık devlette doğum yapıcam bebegın kılosu 1.800 normalmı sızce kızlar bı ara rahatsızlandım kusma falan sızdede oldumu

Bas00 30. Haftadayım artık ağırlaştığımı hissediyorum bayramdan sonra bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip sonra da hastane çantamı hazırlicam inşallah 🙏😊

Yarın 33 hafta olucaz dün gece baya ağrım vardı karın boşluğuma yakın şuan bel ağrısı alt karın ağrısı yaşıyorum ve bir kaç gündür bebek az hareket ediyor gece daha hareketli gibi anlayamadım🥹

Kur bende 32. Haftadayim bebegin kiyafetlerini yikadim çantanın birazini hazirladim da kendi kiyafetlerinizi yikarken yumusaticisiz mi yikamayi dusunuyosunuz aklima geldi bugün sadece toz deterjanla mi yikasam bebek yumusatici kokusundan rahatsiz olup emmeyi reddeder mi acaba

Bas00 32. Haftadayım normal istiyorum ama bi o kadar da korkuyorum napıcam bilmiyorum😖

Melek_05 ben dün gittim bende 32. Haftadayım 1800 42 cm dedi banada normal dedi

Bas00 29.haftadayım ya mayıs sonu ya haziran başı dogumu planlıyoruz. Ama karnımda çok sertleşme var bazen ağrıdan yürüyemiyorum doktora da gittim hiçbir şey çıkmıyor. Ayrıca kabızlık + hemoroid :(

Bizde 33+2 haftaligiz bugun kontrole gittim baş asagi donmus migde yanmam gecti ama kasik ve bel.agrisi var . Ilk nst cekildim sancim cikmadi hersey iyi bayram sonrasi kendi doktoruma gorunecegim 2460kg olmuş 1 hafta ileri dedi.. bu arada 2 mayista sezeryan dogum olacak.

32+5 ten selam çok çabuk yorulma nefes darlığı ve sırt ağrısı ha bide yalancı sancılar oluyor bazen geceleride uykusuzluk çekiyorum çok şükür diğer türlü herşey yolunda😘🥰🥰 sağlıkla gelsinler

Bas00 31+4 olduk bacaklarımın arası ağrıyor biraz da kasik ağrısı var onun dışında bir sorun yok şükür. Hareketleri netleşti Mayıs 20-25 gibi doğum görünüyor inşallah normal doğum olur sezaryenden korkuyorum😅

Bas00 32. Haftayım zamanla alakalı problem yaşıyorum. Geçmiyor bi türlü😏