Mayısta dogum yapacak arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor
Mayısta gelecek olan bebisler
- Düzenlendi
Bas00 31+4 haftalık olduk Mayıs sonu doğum görünüyor bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür baş aşağı üçüncü doğumum olacak Allah nasip ederse bel ağrım var ağırlaştım iyice herşey zor geliyor artık
32 haftadayım artık çalışacak durumda değilim. Otursam batıyor, uzansam nefesim kesiliyor. Çalışabilir raporu aldım işyerine de yıllık izin yazdırdım 36 ınvı haftada yıllık iznim bitiyor. Analık raporu başlayacak
32 haftalık mayıs ıkıncı hafta herşey yolunda ilk gebelık devlette doğum yapıcam bebegın kılosu 1.800 normalmı sızce kızlar bı ara rahatsızlandım kusma falan sızdede oldumu
Yarın 33 hafta olucaz dün gece baya ağrım vardı karın boşluğuma yakın şuan bel ağrısı alt karın ağrısı yaşıyorum ve bir kaç gündür bebek az hareket ediyor gece daha hareketli gibi anlayamadım🥹
- Düzenlendi
Bizde 33+2 haftaligiz bugun kontrole gittim baş asagi donmus migde yanmam gecti ama kasik ve bel.agrisi var . Ilk nst cekildim sancim cikmadi hersey iyi bayram sonrasi kendi doktoruma gorunecegim 2460kg olmuş 1 hafta ileri dedi.. bu arada 2 mayista sezeryan dogum olacak.
Bas00 31+2 haftalık olduk ilk nst ye gırdik. yürümekte zorluk bel agrısı bıgaz yanması yasıyorum
32+5 ten selam çok çabuk yorulma nefes darlığı ve sırt ağrısı ha bide yalancı sancılar oluyor bazen geceleride uykusuzluk çekiyorum çok şükür diğer türlü herşey yolunda😘🥰🥰 sağlıkla gelsinler
Bas00 31+4 olduk bacaklarımın arası ağrıyor biraz da kasik ağrısı var onun dışında bir sorun yok şükür. Hareketleri netleşti Mayıs 20-25 gibi doğum görünüyor inşallah normal doğum olur sezaryenden korkuyorum😅