anneoluyorumm13 ErsBegAs benim değişiyor 2 hafta önce detaylıda sağ taraftaydı dün kadın doğum randevumda sol tarafta olduğunu öğrendim 😁 kayıyor sürekli
Mavili1480 ErsBegAs Bazen sağ bazen sol ama genel olarak sağda oluyor dışarıdan fark edilmiyor henüz 23 olduk 🥰
smnrctnn0 ErsBegAs 20+1’iz bugün bende hissetmeye başladığımdan beri hep sağda hiç sola geçmez 😂 sağ tarafta sertlik tekmeler ordan geliyor kız bebişler sağda durur derlerdi doğruymuş ama sizin erkekmiş demek orda daha rahat annesi🥹🩷
Turuncukadin ErsBegAs daha çok yeni o yüzden hep aynı yerde hissediyorsun☺️ benim hep soldaydı o haftalar kız bebek bekliyorum. Şimdi 31 hafta bitmek üzere karnımın her yerinde hissediyorum🧿
ErsBegAs Turuncukadin yiaa böyle bazen tişörtüm oynuyormuş da gıdıklıyor gibi hissediyorum o da bebiş midir
Turuncukadin ErsBegAs muhtemelen☺️ ben ilk 16da hissettim 20. Haftada dışarıdan görünür durumdaydı hareketleri nadir de olsa. 25ten sonra falan düzene biniyor zaten hareketleri
Turuncukadin ErsBegAs ben de tesadüfi yakalamıştım kitap okurken😅 hemen eşime mesaj atıp bağırsak hareketleri dışardan belli olur mu diye sormuştum. Çok şaşırtıcı bir andı ilk gebeliğim bir de. Şimdi bile alışmış değilim tabi ki