Kızlar Şu an çok kötüyüm safra kesem de 20 tane taş olduğu söylendi ameliyat olmam gerekiyor ve genel anestezi almam gerekiyor bu ameliyat için de benim böyle bir sıkıntım var ben bir iğne vurdugumda ya da bir kan tahlili verdiğimde ya da örneğin En son doktor burnuma kamerayla baktığında tansiyonum düştü kulaklarım çınladı başım döndü ve bayıldım yani tıbbi işlemlere gelemiyorum bu da bende bir fobi oluşturdu 17 gün önce sezeryanla doğum yaptım ama sezeryanla doğum yaptigimda ise Spinal oldum ve doktora Sedat asyon bile vermeyin dedim bana o kadar ki gelen anesteziden korkuyorum belden uyuşmalı sezaryen oldum şimdi safran da taş olduğu için mecburi olarak gelen anestezi altına edeceğim ve çok kötü şekilde korkuyorum iki tane çocuğum var çok psikolojik olarak çok kötü durumdayım ya gelen anestezi altında uyanamazsam diye çok korkuyorum kötü kötü şeyler sürekli düşünüyorum benim gibi olupta gelen anestezi alıp bir sorun yaşamayan var mı lütfen kızlar desteginize çok ihtiyacım var psikolojik olarak Çökük durumdayım