Zeynep3 Bugün eşim çıkarmaya gitti çocuğun adı yerine eşimin adını yazmışlar ya sinirden mahvoldum . Dava ile mi uğraşacağız lütfen bilen yazsın
Berraaak Zeynep3 Oğlum doğduğunda da memur isim ne deyince kendi adını demiş belgeye onun adını yazmışlar sonra kontrol için tekrar veriyorlar kağıdı orda farkedip değiştirmiş yazılan gibi memurun yanlış anladığı gibi eşinizde mi kontrol etmedi nereye bakıyormuş gözleri
Suheyle1 Yaaa bu durum bi fenomenin başına gelmiştii adamlar isim sorunca eşi bebek yerine kendi ismini söylemiş ve kimliğe babasının ismi yazılmıştı 😒 ve sanırım mahkeme kararı ile düzeltiliyor malesef 🥲
funnymummy Zeynep3 iyide işlemi yapınca kağıdı verip kontrol ediyorlar hata memurda olduğu kadar büyüğü eşinizde malesef ve muhtemel dava ile uğraşacaksıniz
Zeynep3 funnymummy eşim isim sormadı diyor . Hatta kamera kayıtlarında çıkar ses vs hepsi belli olur diyor
staRmama Zeynep3 canım eşin isim sormadı diyorsa niye kendisi sormamış ne yazacaktı kimlikte ne bekliyordu ki madem sormadılar
KumpirsMom Zeynep3 ay siz orda olsaydınız bankoda farkeder müdahale ederdiniz benimde en büyük korkum bu eşim gidicek büyük ihtimalle inşallah yanlış yazdırmaz 🤣
Girlmama Zeynep3 bana kağıt verdi kadın çocuğun adını yaz diye yazdım o ona bakarak yazdı eşin yanlış anlamış olabilir mi defalarca sorup ekrandan gösterdiler bana
Girlmama Zeynep3 bence o yanlış anladı sen daha çok kızma diye sormadı diyor 🤣 değiştirirker diye düşünüyorum yarın sabah hemen gidin nüfusa