Nur8893 Akseec Evet çıktı pozitif kızlar hamileyim ama çok yeni daha dedi doktorum bol bol yat dinlen dedi tutunma aşamasi dedi 🥲 İnşallah hayırlısıyla devam eder .🥰 @DeneyimliMom @uzlet @Fatma5806 @Yagmur93 @EsoMom_
uzlet Nur8893 canım baya belirgin pembe çizgi senin ki umarım iğneden değildir de bebişindirrr gerçekten beklemesi zor merak ediyor insan pozitifi förse bile emin olması zor ama bence yarın kan ver
uzlet Nur8893 yaaa kuzum 🥹 belliydi ama zaten senin hadi gözün aydınn sağlıkla gelsin inşallahh bizde dua et lütfen 🥹🤍
Nur8893 Ayssa202 Allah razı olsun canım dikkat edeceğim ☺️ doktor da hep dinlen dedi bayramdan sonra gidiceğim .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️
Akseec Ayyy maşallah canım çok sevindim çok 💐 hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🎈👶🏻❣️
Nur8893 Akseec Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim ☺️😍 kan aldırmaya gitmem de sizin de payınız var yoksa ben gitmicektim 🥰😇
Nur8893 @Edasude Evet canım doktoruma çok güveniyorum benim 5.6 mm çikolata kistim vardı önün önüne geçerek hareket etti . Poliversin kullandım takviye gıda doktor vermişti ve 2 3 tane daha vitamin