Ezgiiiiia 35+5 haftalık hamileyim. Az önce pıcak saplanır gibi kaşığıma agrı girdi. Ve suan adet sancısı gibi bir agrı hissediyorum. Sizce acile gitmelimiyim??? Erken Doğum riskim var. Ya da suyun gelmesi ya da nişanın gelmesini mi beklemeliyim ? Lütfen bilgisi olan yazsın
RveA Ezgiiiiia erken dogum riskin varsa bence git..yani sancisi olmadan ve ya nisan gelmeden acilmasi olanlar var..tehlikeye atma istersen bebegini bir sey yoksada en azindan icin rahat olur..
Ezgiiiiia GamzeCan canım suan sadece hafif adet sancısı hissediyorum.Bebek çok hareketli. Çok fazla olursa gideceğim
GamzeCan Ezgiiiiia geçen gece bende de 3 kere bıcak saplanması gibi ağrı oldu yerimden zıpladım ama sonrasında ağrı eşlik etmedi😏 insallah seninkide geçer bi an önce
Dimple23 Ezgiiiiia bence hemen gidin riskiniz zaten varmış ...serumla kasılmayı durduruyolar eğer doğum başlarsa herşey için geç olabilir...
Ezgiiiiia RveA aynen hastaneye gideceğiz🙏🏾 GamzeCan insallah bir sorun çıkmaz canım benim icin 1 hafta daha beklese yeter
Yazar 34. Haftadan sonra erken Doğum riski olmuyor şuan bebek gelse bile gayet normal erken gelmiş olmaz yani ama doktora gitmelisiniz Doğum sancısı belirtileri
Mervenin Erken doğm riskiniz varsa gidin bence ama doğm belirtiisi olarak karnın sertleşmesi vs var diypr tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ama
Minejjan Bişey yazıp espri yapmak isterdim ama hiç komik olmaz bu durumda🙄 bencede kasılma dakikalarına bakın ona göre gidin hastaneye
GamzeTKN Ezgiiiiia nst de sancılarım çoktı canım birde bu akşam çok kasılmam oluyo karnımda anlamadm korkmaya başladım 🤯
Dimple23 GamzeTKN gittinizmi doktora çarş gece benimde oldu nst de sancı çıktı doğum başlamış yani serumla durdurdular .. 25 haftalığım henüz
Ezgiiiiia GamzeCan evet canım kasılmam çok oluyordu. Nstde sancım çıktı ama açılma yoktu rahim ağzım kısalmış. Ama suan bir sorun olmayacağını bebeğin 1 haftaya en geç 2 haftaya geleceğini söyledi☺️ Öyle hissediyormuş doktor..