Busraktnc Bugün detaylıya girdik çok şükür hiç bir problemimiz cıkmadı oğluşumla gayet sağlıklıyız herşeyimiz normal şükürler olsun🙏🙏 bugüne kadar bebişimi ara ara hissediyorum diyodum ama bugün hissettikten sonra daha önce hiç hissetmemişim ki diyorum 😂 detaylıdan cıktık eve geldik biraz uzandım karnımda bişeyler tepiniyo karnıma doğru baktım dışarıdan da belli oluyodu normalde cok hareketsizdi oğluşum ultrasonda bile doğru düzgün göremedik şimdi hissedince çok mutlu oldum ya 🤗🤗 siz hangi hastanede ve ne kadara yaptırdınız detaylıyı cd de video verdiler mi ? Bende sadece cd de resim verildi 🙄
hunilimom Busraktnc sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım kocaeli univeristesinde 122 tl ye yaptirmistim bende sadece 2 sayfa rapor ve şuayb beyaz yüzünün resmini verirler bana 1 uzman doktor 1 de profosor inceledi
Bebegimcanimm Kacıncı haftada yaptırdınız ben 19da gidicm erken mi acaba sizce biz de oglum 3 gün önden gidiyo
Busraktnc hunilimom bende 400 tl ye yaptırdım 4 sayfa rapor verdiler cd de renkli ve siyah beyaz fotoğraf verdiler bi tanede yüzünün net olduğunu cıkartıp verdiler