gmz0007 evet ilk bebeğim gece 22.00 da suyum geldi sızıntı şeklinde pek anlayamadım hastaneye gittik bir santim açıklık vardı hastanede suni sancı vereceklerdi kabul etmedim kendi sancımla doğurmak istediğimi söyledim beni aşağılar gibi suyun gelmiş sen doğumu reddediyorum nasıl dogurcaksin sen normal doguramazsin falan dediler ben de bu hastanede doğurmam ben diyip çıktım evimize geldik sancılarım başlamıştı ama hiç düzenli değildi çok şiddetli de değildi doğum sancısı gibi değildi nasıl dogurucam ben diye düşünüp duruyordum sabah altı gibi özel hastaneye gittik açıklığım 2 santim olmuştu bu kadar saat geçti bir santim mi açılmış diye üzüldüm ebe suda doğum ister misin dedi ben de kabul ettim lavman yaptı suyu doldurmaya başladı sancılar biraz daha sıklaştı su dolana kadar açıklığım beş santim olmuştu suyun içine girdim ve anında sancılarım kesildi beş dakika içinde ıkınma hissi geldi ebeyi çağırdım baktı dokuz santim olmuş dedi beş dakika içinde dört santim açılma olmuştu ve sancım yoktu mucize gibi bir şeydi ebe kalk kalk dedi hemen doktoru aradı telaş yaptı çünkü daha mesai başlamamisti kimse bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordu ebe bana ıkınma doktor gelsin dedi 😂neredeyse doktor yetisemiycekti doktor geldi ıkınma kısmı beş on dakika anca sürmüştür sonra oğlum doğdu çok şükür doğum anında bile sancı çekmedim sadece ıkınma hissi vardı mucize gibiydi