GEBES3 Kızlar benim çatlamadn 5-6 gün sonra göğüslerin çok acıdı sonra azaldı ara ara acıma oldu. Sonra ara ara kasıklarda hafif ağrılar o kadar. Merak ediyorum hiç belirti olmadan gebelik öğrenen ya da ben gibi göğüsü acıyıp sonra azalan var mı ?
mucizemom8 GEBES3 ilk gebeliğim de hiç belirtim yoktu adet düzensizliği de olduğu için bilememiistim öğrendiğim de 6 haftalıkti
Busegull GEBES3 ağzımda pas ve kan tadı oldu o saniye anladım hamile olduğumu diğer belirtiler standart işte meme hassasiyeti regl sancısı falan
mucizemom8 GEBES3 evet her insan bir olmuyor canım 😇bazen hiç belirti olmadan da oluyor ben adet olucam diye bekliyordum ama 6 haftalık olmuştu
Krystal GEBES3 Adet gecikmesi dışında hiç bir belirtim yoktu benim. İhtimal bile vermiyordum.(Pcos var bende ) Günüm geçince bi test yapalım dedik. Şokanzi 😅
Krystal GEBES3 Yaşarsın inşallah aha da gebe bedduası 😂😂 ben hâlâ inanamıyorum 19.haftaya giriş yapacağız ara ara gidip kocama ben bebek istiyorum diyorum xhsjsjs
Busegull GEBES3 o tat çok farklı ya kesin anlıyorsun 30 yaşındayım hayatımda ilk defa o yatı hissettim