Elifmelis45 Miraw aynı dertten muzdaripim bır erkek bır kız bugun 19 haftalık 1 hafta onden gıdyo bugun kontrolumde tekrar erkek benzıyor dedı ole gordum bende bır kız bır erkek sasrdım detaylı ultarsonda kesinleşir dedı doktor🙈
Miraw Eymenkuzusu yokya en erken 10 haftalık var her hamilenin olduğu gibi bende çok merak ediyorum hala söylemiyor doktor belli değilmiş daha
Krystal Miraw Doğrudur belki ya. Ben 16.haftada özelde baktırdım kız dedi doktor. 18de devletteki doktora gittim uzun uğraşlar sonucu bebiş kendini sakladığı için göremedi.🤷🏻♀️ Gerçekten kız mı değil mi emin değilim artık bende.😅
Mhra5 Miraw Bende 19 haftaligim bugun ayakları kapaliydi kız oalbilir dedi ama yüzde yüz diyemem dedi
Miraw Krystal valla benimkinin bacak arasına fln bakamadi ultrasondan dolayı devlet olunca aletler biraz eski oluyo yoksa bebeğin pozisyon tam uygundu canım seninkide doğrudur özelde yanılma olmaz ben ilk cocugumu 12 haftada öğrendim doğru cikti
Momcrn Ayy bana burdaki herkes kız dedi erkek çıktı ama doktorda önce kıza benziyor sonra erkek dedi bende tam emin olamadım nisan sonu kendi doktoruma gidicem öğrenmeye 2 oğluşum var kız olsun isterim tabi öncesi sağlık
Miraw Momcrn Ayn insan sağlıklı olsun diyor ama bı yandan da kız yada erkek olsn diyoruz benimde bı kızim var bide oğlum olsa inşallah diyorum hayırlısıyla sağlıkla inşallah rabbimde seninkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Miraw Elifmelis45 banada öyle dedi ya detaylıya gir dedi bakalım hayırlısı olsun gönlünce olur insallah