Rmys20 Merhaba arkadaşlar acaba kayıtlı olduğunuz sağlık ocağında kaç kere kontrole çağrıldınız her ay olması gerek diye biliyorum 2 gebeliğimde öyleydi
Kkardelenn1 Rmys20 hayır her ay değil ilk 5 ay çağırmıyorlar bile ☺️zaten kalp atışını onların cihazı 20 li haftalarda bile zor duyabiliyor ilk gebeliğimde 4 defa gittim bunda da bir defa henüz yeni başladık 22 haftalıgım
CerenDF Rmys20 beni hiç çağırmadılar bende gidip şikayetçi oldum gebelik takibini yapmadıkları için. Aşı için bile 31. Haftada aradılar normalde her ay arayıp kontrol etmeleri lazımmış
Borttee gebelik bildirimi 2.asi tetanoz ve gebelik takip 3.asi tetanoz 4.gebelik.takibi birde bir kere daha cagiracakmis Mayıs’ta
Rmys20 Kayıt açtıkları halde onu bile kayıt altına almamışlar en sün 18 haftalık gittim beni arayan soran yok diye şikayette bulundum hemen dönüş yaptılar
XBurcuburcu Ebe aradı çağırdı kalp atışı dinleyelim diye de ne gerek var zaten doktorun us si her şeyi detaylı gösteriyor. Sağlık ocagına 3 kez gittim ikisi aşı birş şeker testi