Pinar58eslem EsoMom_ 5 haftalıkken keseyi gördük 6+2 olunca bugün kalp atışını dinledik sizde tez zamanda duyarsınız inşallah insan çok stres oluyor 🤗
MerveNur- Dyguuu59 ne zaman bu betada öğrendiniz ve kaç gün sonra kese görünüz ben de 100 civarında öğrendim 2 gün önce daha randevu almadım 😊
Dyguuu59 MerveNur- regl günü bu betada öğrenmiştim gitmedim doktora bekledim bi kaç hafta 5. Buçuk haftalıkken gittim keseyi gördüm o gün 8000 di değerim 7. Haftada da kalp atışını duyduk
Ayse71 EsoMom_ ben 2. Gebeliğimi öğrendiğimde öyleydi çok stres yapmıştım miğdem bulanıyordu ama şuan 3 aylık hamileyim ilk zamandan beridir miğde bulantım var çok kötü bakalım en kısa zamanda geçer inşaAllah
EsoMom_ Pinar58eslem efsane derece de pazartesi kan vermiştim 518 oldu doktoruma yazdım o da daha kan verme mükemmel gidiyor cuma görürüz demişti korkuyorum vallla 🥰🥰 kaç betanızdı 5 haftalıkken biliyor musunuz 😇
Pinar58eslem EsoMom_ beş haftalıkken kan vermedim de reglimi üç gün geçince kan vermiştim ilk ogrendigimde 880 felandi
ilknuri EsoMom_ canım Ne zaman gideceksin ben bugün de gittim sadece kese gördüm gene hala içi boş gözüküyordu erken dedi doktorum daha 8 nisana randevu verdi senin kesen. Nasıl sölermisin
Sema5844 Pinar58eslem evet bana da öyle dedi ama bayram haftası gidiyor dlye ben 10 gün bekleyeceğim 7.gün bugün gidicem bakalım görecekmiyim
Pinar58eslem Sema5844 içini ferah tut bende çok stres yaptım insan düşünüyor sürekli bende duyana kadar oluştu mu duyar miyim diye stresle gittim