bebegimolacak Happy_days kuzum evet benimki gidiyor diye 4 havuç yedim bugün iftardan sonra😅 değerlendirdik bu akşam ve test yaptım baksana çatlamış çok mutluyum inşşallaaaahhh güzel haberler alırız 2 hafta sonra🥳
bebegimolacak Happy_days kuzum sabah erkenden gidicek zaten sperm için sıkıntıymış art arda olması az önce değerlendirdik artık olur diye düşünüyorum 🥹
Happy_days bebegimolacak 3 sene 🥲ve hiç kayıp bile yaşamadım hamile kalamadım Eşim aralıkta varikosel ameliyatı oldu o engel oluyordu
bebegimolacak Happy_days bu arada yarın gelecekmiş ya bol bol havuç ye, ben akşam 4 yane yedim kuscaktım artık😅 ama işe yaramış
Yvhbb bebegimolacak canım geçen sene iki düşüğüm oldu genetik test sonuçları derken 6 aydır falan deniyoruz bu ay ilk defa ovülasyon yaptım ondan öncede eşim ilaç kullanıyordu ondan olmuyordu
Happy_days bebegimolacak Canım kasık ağrıma yenik düştüm kalktım az önce 2 ince havuç yedim İnşallah yarına çatlar çok fena kasık ağrım var 🥲
Solmaz-Papatya bebegimolacak çatlamış canım çatlama gününü değerlendir 10 gün yat uzan kafanı dagıtacak şeyler yap inşallah tutar çünkü yumurtan kaliteli duruyor başka sıkıntı yoksa Allah’ın izniyle tutucak
bebegimolacak Solmaz-Papatya dün akşam değerlendirdik işte bundan sonra ilişki gerekli değildir herhalde