bebegimolacak Test hala koyu çatlamamış, dün değerlendirdik bugün de değerlendircez ama yarın eşim şehir dışına gidiyor sizce tutar mı?
Tutar13 bebegimolacak canım nırmal 2 gun pik olması bu aksam beraber olmadan 3 tane havuc ye o catlatıyor
arven000 bebegimolacak zaten bugün yarın çatlar. Çatlamadan önce orada sperm bulunması önemli diyorlar:) akıntı yönetimi çokta güvenilir değil o zaman ya? Şuan akıntın ne durumda daha da arttı mı acaba yoksa kesildi mi?
DuruDefne_mommy bebegimolacak benim de aynı bu şekildeydi pik olmadan önce ki günle birlikte 3 gün üst üste degerlendirmistik.Pik 2 gün sürmüştü ama çatlamayi degerlendirememistik şuan değerim 20 sağlıklı bir şekilde ilerlemesini bekliyorum bu yüzden stres yapma sakın tutma olasılığı çok yüksek ❤️
orkidemm_ bebegimolacak işte bugün yumurtlama daha koyu .Ayrıyeten bence dün ki tam yumurtlama değildi bugünü değerlendir sperm zaten içerde kalıyor 3,5 gün
bebegimolacak arven000 kuzum ara ara geliyor, ben anlamadım bence şu kullandığım takviye sayesinde yumurtalarım böyle. İnşallah sonuç olumlu olur da anlarız o zaman
DuruDefne_mommy bebegimolacak inşallah sende çok çok güzel sonuclar alırsın hepimiz senden gelecek güzel bir haber bekliyoruz ❤️
DuruDefne_mommy bebegimolacak 26 mart pik gibi durmuyor 27 mart bugün pik olmuş bence spermler 72 saat canlı kalabiliyormuş yarında çatlasa mükemmel olur
Happy_days bebegimolacak çok heyecanlı inşallah eşin gitmeden çatlar kafan rahat eder sonra 2 hafta sonra minik gelir 🤲🏻🙈🥹🐣
Happy_days bebegimolacak benim eşimde yarın gelecek bugün pik gördüm sence yine test yapsam mı yarın mı yaosam
orkidemm_ bebegimolacak çatlar çatlar ağrısını bile belki hissedersin ben yürüyemiyordum düşün insan bazen anlıyor ayrıca dün olmuş bugün de olsa 3.4 gün o sperm içerde zaten