Simge0205 Kızlar hamilelikte tavuk bulyon atan varmı yemeklerin içine ben zararlı olduğu için bırakalı çok oldu ama şı sıralar canım çok çekiyor tavuk bulyon pilava felan aşırı lezzet katıyor ya şimdi 8aylığım bebek direk benden beslenio yemeklere atsam olurmuki çok kararsızım
Aydnkynk Simge0205 bi kereden bişey olmaz bu hamilelikle ilgili değil zaten genel olarak hiç kullanılmaması gereken bi ürün
anneoluyorumm13 Simge0205 Onkoloji alanında çalışan bir sağlıkçı olarak kesinlikle önermiyorum evime hiç sokmuyorum o kadar zararlı ki aşerdiysen bir kere ye kardeşim ama genel hayatta evine bulyonu sokmanı önermem
anne890 Simge0205 bende uzun zamandır kullanmıyordum ama şu sıralar 1 bulyonu 4-5 parçaya bölüp öyle kullanıyorum az az hafifte olsa lezzet veriyor
Simge0205 Aydnkynk evet zaten hamilelikten önce bırakmıştım ama resmen şu sıralar zararlı olan ne varşe aşeriyom sanki tavuk bulyonu ağzıma atıp yutasım geliyor o kadar canım çekiyor🤣
babiesmommy canım onun yerine tavuk haşla. haşlarken içine defne yaprağı,tane karabiber gibi sevdiğin şeylerle tatlandır. Gerçekten çok zararlı bulyonlar. Tavuk suyuyla yap pilavını mis gibi olur hem sağlıklı hem bebişe de şifa niyetine 🧿
Simge0205 babiesmommy evet onuda yapıcam diyorum ama şuan lazım bana yemek yapcam yemeğin içine az bişey çay kaşığı kadar kırıp atarım öylece bütün zaten atmam 🥰
Simge0205 anneoluyorumm13 yok kuzum zaten 2 senedir felan bırakmıştım şimdi hamilelikten dolayı aşeriyom gibi bişey böyleçay kaşığı kadar kırıp çorbamın içine atsam bişey olmaz heralde değilmi çok az 🥰
Aydnkynk Simge0205 işte hamilelik ya bi ablam var asitli içeceklere aşırı kızardı elimizde görse demediği kalmazdı hamile kaldı çantasında 1 tl kolayla gezerdi o zaman inandım hamileliğin sınırı yok gayet sağlıklı tosun gibi bi oğlu korkma yani
Simge0205 anne890 kesinlikle ya ben bağımlısı değlim ama hamilelikten dolayı canım çok istiyor şu 2 gündür
anneoluyorumm13 Simge0205 yok yok tek seferden birşey olmaz canım bende geçen cips aşerdim oturdum yedim önemli olan sürekli yememek ❤️☺️
babiesmommy Simge0205 canın çekmiş canım gözün kalmasın ye bi seferlikten bir şey olmaz, afiyet bal olsun🥰