HandeD Herkese merhaba 10 haftalık hamileyim ev tipi epilasyon kullanan var mıdır? Benim var ama kullanmakta ikilemde kaldım
anneoluyorumm13 HandeD hiç sorma ya bende özenerek aldım ürün teslim edildi bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 6. Aydayım hiç kullanamadım cesaret edemedim birşey olur diye
ibcmom HandeD benim dr kullanabilirsin ama etkisi cok olmaz hormonlardan dolayı diyip izin vermişti. benim hormonlar tersine isledi heralde bi kere yaptım 15de bidaha gerek kalmadı 32 haftalık oldu hala cıkmadı 😂
Girlmama HandeD kullanma bence zararı var mıdır bilmiyorum ama zaten hormonlardan dolayı sen ne kadar yaparsan yap tüyker azalmicaktır
eilf150 HandeD ben yüzüme yapıyorum sadece oda baya sıvılcelendı agda ip dokunduramıyorum kotu oluyo mecbur
ibcmom HandeD cok sükür hatasıyla uyumlu, lazeri yaptıktan sonra detaylı vs de yaptırdım bi sorun görülmedi
MhysaTheGreat HandeD ürünün kendi kullanma kılavuzuna bakarsanız hamileler üzerinde herhangi bir deney yapılmadığı için kullanımı önerilmemektedir yazıyor zaten :)