Mege433 Gurbette yaşıyorum 9 ay sonra kovusacaktim , annecigime sarililacaktim, fakat cenazesine gittim.. ve beni hamile göremedi. Seni çok özledim anneciğim .. Doğumumda sadece anemin yanımda olmasını istiyordum. Ben şimdi ne yapacağım.
EsmanurTorun Mege433 😢 Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏻 İnsan hiç bi şey söyleyemiyor başka 😞çok zor ama kendinizi ve bebeğinizi de düşünün rabbim yardımcınız olsun 😕
Nilayy95 Mege433 inanın çok acı bi durum sizi kesinlikle anlamayamam. Şu an benimde annem hastanede yatıyor ve bugün bu olasalığı düşündüm ağladım. Çok kötü oldum. Şu saattede sizin postunuzu görüp çok etkilendim. Allah sabır versin. Üzülmeyin diyemiyeceğim. Allah rahmet eylesin acınızı hafifletsin 🙏🏻
petronix Mege433 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun acın çok büyük. Ne desem anlamsız kalıcak Rabbim sana sabır güç kuvvet versin inşallah 🥺😓 Bende gurbetteyim böyle birşey olursa ne yaparım diye düşünüyorum bende.
ArasMom__ Mege433 offf çok büyük bir acı Allah rahmet eylesin 🥺 ben bazen düşünüyorum birgün annemi kaybedersem ne yaparım diye )): Keşke anneler ölümsüz olsa 🥲 Allah sabır versin sana 🫂
tazeannesese Mege433 Allah size sabrın en büyüğünü wersin. Ne güzel insanmış şu mübarek günlerde gitti ebedi yurduna. Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah 🌸 anneciginiz için Fatiha okudum.