ddefnos Son iki muayenemde de ya bize dönük ya da sırtı dönük oluyor hiç hareket etmiyor kalp atışı falan herseyi normal bugün cinsiyet bakıcaktık ama hiç hareket etmedi sırtı dönük olduğu içinde burun kemiğine falan bakamadık ne yersem çok hareket eder 😅
anneoluyorumm13 ddefnos benim ki zaten çok hareketli daha önce hiç hareketsiz yakalayamadım ancak detaylıya girerken ne olur ne olmaz diye tadelle yemiştim mafetmişti beni kımıl kımıl o yüzden test ettim onayladım bir adet tadelle ye 15 dakika önce 😁😁😁 sanırım çikolataya dayanamıyorlar 😁
[silindi] Bana doktorum vişne suyu ve yoğun kıvamlı çikolata tavsiye etmişti, burda da bir kaç kişi türk kahvesi demişti bildiklerim bunlar ☺️
ddefnos anneoluyorumm13 yaa ne güzel bizde baskı falan yapıyoruz oksuruyorum ama tık yok inşallah doğunca da böyle uyur😅
[silindi] ddefnos ben karam yiyip gitmiştim 😂 yoğun kovamlı olsun diyince 😅 bağırsaklarına bakacaktı benimkide sırtını dönmüştü karam ve vişne suyu yiyip gittim öyle bakmıştı 😅
anneoluyorumm13 ddefnos ya inşallah hep sakin olur benim detaylıda yüzünü çekemedik hareketlerinden dolayı çok üzüldüm doktor birdaha çikolata yiyip gelme dedi bana 😁 o yüzden eminim siz kesin yiyin ☺️
Phyloo ddefnos Kakaolu süt içtim kıpır kıpırdı kızımda da portakal suyu içerek girmiştim onda da hareketliydi dogunca uykudan nefret ediyorlar 😂