mucizemom8 Betsin bence Bir kaç gün sonra tekrar verin isterseniz hcg 5 çıkmış 0.5 arası negatifdir ama sizin sınır da çıkmış gibi olmazsan kan testini tekrarla canım
Betsin Gece sahurda test yaptım direk böyle çıktı beklenen adetim dündü az öncede kan verdim böyle çıktı nedir kızlar bu allah aşkına bişi diyin başına gelen varmı napmalıyım ne düşünmeliyim
Betsin sutlukahve_ ay bilmiyorum ki attım kutusunu ama daha öncede hep bunla yapıyodum hiç kuruma çizgisi bile olmuyodu
sutlukahve_ Betsin valla içim rahat etsin dersen bıkac gün sonra tekrar kan ver bide değişik markalarla dene inşallah vardır
Betsin sutlukahve_ kan değerim her zmaan 0.1 çıkıyo bunda <5 çıktı 1 den büyük diyo ama anladığım kadarıyla 5 den de küçük ortada mı kalmış varda yeni mi oluşuyo acaba diye düşündüm 🥺
mucizemom8 Betsin inşallah canım bence tekrarla iki gün gecikmeyle negatif görüp bir kaç gün sonra pozitif görenler gördüm burda için de şüphe kalmasın olmazsan adet tekrarla derim inşallah gönlünce olsun 🙏
sutlukahve_ mucizemom8 birden fazla hastanenin referans değeri sonuçta 5 çıkmamış <5 diyor yani 5 den küçük 4 de olur 0.1 de olabilir inşallah vardır ama bu sonuca göre sınırda değil değer