aysecakir flybrs biberon ; nuk- cam 120 ml. Emzik: avent ultra air. Bez : sleppy 1 numara - ıslak mendil : uni bayb yenidoğan mega paket 🤗
Selim_Alparslan flybrs biberon emzik NUK aldık , ıslak mendil ve bez sleepy Doğum Mart’ta nasip olursa daha kullanmadık
Irmakdkm Emzik avent , ıslak mendil sleepy aldım ama pamuk suyla onu kullanıcam biberon avent süt sağma alırsam içinde var
cagladuz flybrs biberon ve emzik avent, bez prime premium care, ıslak mendil.olarak babyme aldım ama henüz kullanmak nasip olmadi kısmetse 40 gün sonra🤗
Muhammedamine flybrs biberon lansinoh momma , emzik nuk , bez prima , ıslak mendili sebamed kullanıyorum şu anda oğluma
Neroizm flybrs biberon chicco, emzik nuk ve avent soothie, islak mendik unibaby sari renk olan, bez prima premium care
Deryakaya1802 flybrs biberon ve emzik avent aldık, bez molfix, ıslak mendil sleepy,dalin ve uni baby yenidoğan aldık 🌝
Gulay123 flybrs bez ve ıslak mendil sleepy merhaba bebek seti aldım emzik iki çeşit biri dr browns silikon diğeri babyplus biberon Avent cam 120 ml
Sumeyyegyretli Biberon dr browns cam aldım 270 ml aldım onu bilerek büyük bide küçük we babynin aldım oda cam yeni doğduğunda belki lazım Olur diye. Emzik avent ultra air. Bez ıslak mendil sleepy.