Ezel123 35+5 haftalık 2100 kilo az mı gelişim geriliği var 1 hafta 10 gün geriden geliyor 2 hafta boyunca mide yanma hazımsızlık yüzünden yemek yiyemedim sağlıklı beslensem düzene girer mi kilo alır mı
Moomtoobee Ezel123 benimde 1 hafta geriden geliyo dedi 35+5deyim 2360 gr bol protein ye dedi et balık tavuk
Zarifbblog Ezel123 bir hafta gelişim geriliği sayılmaz canım. Bol proteinli güzel bir beslenmeyle yakalarsınız zaten bu haftalar çabuk alır. Kahvaltına kaşar yumurta ceviz badem ekle kefir yoğurt et portakal tahin falan güzel kilo aldırıyor
Dilamser Ezel123 benim 34 haftalıkken gittim 2100 minyon olacak sanırım bazı bebeklerin gelişimi genetik benim 2 gebeligimde bebek en fazla 2650gr diğeri 2350 Gr doğdu bununda onlardan farkı olacagini düşünmüyorum ben zayıfım 3 Kiloyu görsem ne ala yemekle ilgisi yok herşeyi yiyorum .
Mamiiiii Benim ilk gebeliğimde de 1 hafta geriden geliyordu. 37. haftada 2.5 kilo doğurdum. Çok şükür sağlıklıydı. Çok yemiştim bebek kilo aldın diye o değil ben almıştım 27 kg. Önemli olan sağlıklı olması doktorunuz sorun yok diyorsa düşünmeyin