Zeyomeroglu Merhabalar tüp bebek sürecine basladım iğnelerden sonra bugün ilk kontrolumdü. Yumurtalarıma bakıldı ve 3 tane 2 si sağda 1 i solda yumurtam büyümüş. Sizce bu az mı ? Amh 0.70 sizde kaç çıktı?
Hanfak Zeyomeroglu yumurta sayısı hiç önemli değil, önemli olan yumurtaların olgun olması. Benden 15 yumurta toplamıştı 6tanesi olgundu, 2 tanesi 5.güne kadar gelebildi
mucize24_ Zeyomeroglu kendinizi kimseyle kıyaslamayın herkesin bedeni farklı diğer türlü insan çok strese giriyor ve malesef ki stres bu tedavinin en büyük düşmanı benimde 15 yumurtam toplandı sadece 1 tanesi 3. Günde donduruldu transfer oldum test tarihimi bekliyorum unutmayın ki sağlıklı 1 embriyo yeterli bebiş için 🌸
Mrvmrv78 Zeyomeroglu kaç yumurtanız olduğundan ziyade yımurtalarınızın kalitesi önemli. 10 yumurtası oluyor 5. Güne giden hiç embriyosu olmuyor mesela ? Benim 4 yumurta topladı hepsi de 5. Güne gitti 1 tane transfer oldu pozitifi gördüm. Sayıya takılmayın
S-nur1 Yumurta sayısı çok önemli değil canım kalitesi önemli benden 25 toplandı 9 u döllenip 5.güne gelmişti
yesildeniz_ Zeyomeroglu 3 ü döllense bile sayı az olduğu için 5. Güne götürmezler bence. 3. Günde taze transfer yapıyorlar ya da donduruyorlar genelde
yesildeniz_ Zeyomeroglu dört yumurta toplandı 3 tanesi 3. Güne geldi riske atmak istemediler ikisini taze transfer yaptılar. Embriyo az olduğu zaman 5. Güne kadar beklemiyorlar genelde. Size de kan sonuçlarınıza göre taze transfer yapabilirler