DuruDefne_mommy GEBES3 silikti hatta ümidimi tamamen yitirmiştim sonra bi an koyulasma yakaladım Postlarımda var bakabilirsin döngümün 27.gün pike çok yakındı regl günüm geldiğinde ise kopkoyuydu gebelik testini de çok inanarak yaptım çıkacağını tahmin ettim çünkü az çok
Gulpapatya GEBES3 bence var içini ferah tut inşallah gebesindir valla bizde çok denedik eşimde varikosel varmış ameliyat geçirdi ondan sonra 2 ay daha denedik ve hamile kaldım şu anda 22 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
GEBES3 Gulpapatya allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 amin aklınıza gelirsem bana dua edin lütfen 🫶🏻 çok teşekkür ederim
GEBES3 Minervabunny ayyyyinşallah elimde de başka yok ki koyulaştığına bakayım neyse ben bi gebelik alacak gibiyim biraz heyecanlandım 🫠🥲
Gulpapatya GEBES3 oluşuyor demekki gebelim testi yapsanız çıkar aşırı koyu çıkmaz ama silikte olsa çıkar bence
Minervabunny Gulpapatya Çok teşekkür ederim siz de hamilesiniz sanırım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh🙏♥️🥰
Minervabunny GEBES3 aa o zaman erken gebelikte çıkma ihtimali var pyro clinice veya prodoctor alabilirsiniz, benim yaptığım testlerde prodoctor predictora göre baya net o yüzden artık mutlaka predictor demiyorum😅
Gulpapatya Minervabunny amin teşekkür ederim rabbim sizinde sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
DuruDefne_mommy GEBES3 awox çok güvenilir bi test bende 20 değeri bile gösterdi kıl kadar çizgiyi bile gösteriyor kuruma asla yapmıyor alabilirsen awox al predictor early de cok kaliteli bir marka güzel sonuçlarını bekliyoruz
GEBES3 Gulpapatya bend esayıyordum da korkuyorum artık negatif görürüm diye bilmiyorum 🥲 ama biraz cesaret geldi yorumlarınızdan alacağım sanırım bugün test