Sevdaninmucizesi AysegulAlper hamile kalmadan önce eşim birgün oğlumuz olursa adı Tuğra olsun mu demişti bende çok beğenmiştm erkek olursa adı hazır
Oyaburak65 AysegulAlper biz kız olursa ben erkek olursa eşim koyacak dedik bebeğimiz erkek ben karışamıyorum o Oğuz Kağan bıracak ben koysaydım Cihangir koyardım 😊
Ba-mu AysegulAlper olum olsaydın kesinlikle göktuğ olcakti am a kızım olucak ve isim bulamadım kizima
Zuleyhakaan Eysanyumlu benım oğlumun adı kaan ikinciye de teoman istiyoruz. Ama batuhan konusunda aileler ısrarcı🙄
Kamamir Zuleyhakaan ama çok güzel ismi, ben normal de yabancıyım. Ama öyle biri şarkı söyledi ondan biliyorım
Zuleyhakaan Oğlumun adı Kaan, ikinci oğluma teoman istiyoruz ama batuhan ismi arasında da gidip geliyoruz . Tibet Kutay Barlas batıkan Gökmen Göktürk
Anacsevgidolumelek AysegulAlper Turaç... eger teyzemin oglunun ismi olmasaydi kesinlikle düşünürdüm. Bir av kuşu anlaminda görüntüsü kekliği andiriyor ki keklikgillerden zaten. Turkiye de az duyulmus bir isim sayilidir Turaç isimli insanlar.
Ecukberuk AysegulAlper benim oglum olsaydi eger haktan koyacaktim 🤷♀️Ama nasip etmedi mevlam 3. Kizim geliyo.goktuğ ve musab da guzeldi farkli ve asil di hele Asım ismi anlami cok guzel adiyla yasasin mutlulukla huzurla buyutun