AysegulAlper Biz önce Alperen diyorduk ama eşim pek yaklaşmadı o yüzden şuan aklıma modern ve güzel bir isim gelmiyor. Her türlü önerilerinize açığım fikir olması açısından 🥰
Mehtapp06 AysegulAlper biz de bulamadık henüz aklımda Selim, Semih, Barış, Mete var şimdilik pek işin içinden çıkamıyorum. Başta Yaman kulağımıza hoş geldi ama isimler sözlüğünde kötü fenalık gibi anlamlarını da okuyunca içime sinmedi.
Elif78 Bende arastiriyorum bi türlü netlesmedi önce gökâlp düşündüm anlamı göklerin yigidi demekmis ama begenilmedi söylemesi zor falan diye yorum yapiliyor ediz isminin anlamida guzel yüce değerli demek ama kararsızım çok bilinmeedik isim seviyorum belki burdan bisiy çıkar banada 😀
NrglBayar Oğluma Mustafa Kemal adını koymayı düşünüyoruz ama daha 17 haftalığız. Bakalım fikrimiz değişecek mi 🤗
Hyrydnc42 Cinsiyetimiz henüz belli değil ama eğer ki oğlumuz olurasa Muhammet Aras koymak istiyorum 🥰🥰
Eymnm Ceylanim ayy ne güzel benim oğlumda Ali Eymen bir oğlum daha olsaydı Yiğit Ege olacaktı ama kızım olcak😊
Mehtapsato Benim kizim olcak ama erkek olsa idi siğrac olurdu ama tabiki dusundugum ve sevdim ismler arasinda toprak eymen aras da var fikir olsun
Mimnak Oğlum olursa cihan ismini seviyorum.. mert burak yavuz selim yusuf serhan buğra isimlerinide cok severim fakat bunların hepsini kuzenlerim ogullarına koydular 🤗
Eysanyumlu AysegulAlper erim, Kaan, evren, evrim, Toygar, Tolgay, Hazer. Benimde oğlum olucak inşallah bizde bu isimler arasındayız🤗
Zuleyhakaan Eysanyumlu benım oğlumun adı kaan ikinciye de teoman istiyoruz. Ama batuhan konusunda aileler ısrarcı🙄
Msl_ege Bizde de şimdilik Metehan var sadece listede 😅 o da kavga gürültü yani . Asla anlaşamıyoruz eşimle